A csodálatos pókember 2.

Peter Parker (Andrew Garfield) hétköznapi kötelezettségei és a pókember rendkívüli felelőssége sokszor nem könnyen fér össze…
A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 3

A csodálatos pókember 2. 3D (+12)

2014 – színes amerikai akciófilm
Eredeti cím: The Amazing Spider-Man 2.

Mozibemutató: 2014. május 1. Forgalmazza az InterCom.

Főszereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field, Felicity Jones. Zene: Hans Zimmer Operatőr: Daniel Mindel. Látvány: Mark Friedberg Írta: Stan Lee, Steve Ditko, James Vanderbilt, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner. Rendezte: Marc Webb

A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 2

Mindig is sejtettük, hogy a pókember legnagyobb csatáját önmagával vívja: Peter Parker (Andrew Garfield) hétköznapi kötelezettségei és a pók rendkívüli felelőssége nem fér könnyen össze. Ám most sosem látott megpróbáltatások várnak a különleges képességű srácra. Olyan háború közeledik, amilyenre még ő sincs felkészülve.

A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 1
Pedig pókembernek lenni hatalmas buli! Peter imádja a felhőkarcolók közti rohanást, lendülést és rablóvadászattal járó összes nyaktörő mutatványt. Ennél csak egyvalamit szeret jobban: a Gwen (Emma Stone) mellett töltött időt. De a titkoknak ára van. És ha New York veszélybe kerül, nincs kibúvó: a hálómászónak akkor is akcióba kell lendülnie, ha érzi, új ellenfeleihez képest nem elég erős. Az újonnan felbukkanó Electro (Jamie Foxx) megrázó képességekkel bír, és nincs egyedül.

A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 4

Peter Parkernek rá kell jönnie, hogy az összes ellenségét egy dolog köti össze: az Oscorp.

Az egyik legnépszerűbb, legszerethetőbb szuperhős újabb kalandja ismét vizuális orgia: fantasztikus tempójú, hihetetlen hatású akció jelentek sora.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − 6 =


Scroll to top