3 szív (2015) francia romantikus film

3 szív romantikus film egyik jeleneteA 3 szív romantikus film (3 coeurs) egy kegyetlen szerelmi háromszög története. Egy véletlen találkozás, egy elszalasztott randi, majd egy új szerelem. Marc akár boldog is lehetne, ám kiderül, hogy az a nő, akivel első látásra egymásba szerettek és akivel elszalasztotta élete randiját, az új szerelmének a testvére! A romantikus filmdráma alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

A 3 szív romantikus film (12)

francia romantikus dráma, 2014, 106 perc
Eredeti cím: 3 coeurs

Rendező: Benoît Jacquot. Írta: Julien Boivent, Benoît Jacquot
Főszerepben: Benoît Poelvoorde, Charlotte Gainsbourg, Chiara Mastroianni és Catherine Deneuve

Hazai bemutató: 2015. május 7. Magyarországon forgalmazza: a Cinetel Kft.

Marc megismeri a bájos Sophie-t

Filmajánló

Valahol Franciaországban, egy vidéki kisvárosban, Marc lekési párizsi vonatát. Magányosan bandukol a kihalt utcákon, amikor megismerkedik Sylvie-vel. Sétálnak és beszélgetnek egész éjszaka, saját magáról azonban egyikük sem mond sokat. Marc felszáll a reggeli vonatra, de megegyeznek, hogy pár nap múlva újra találkoznak egy előre megbeszélt helyen. Addig nem cserélnek telefonszámot. Az egész affér amilyen romantikus, épp annyira titokzatos, mégis mindketten érzik, valami csodálatos dolog kezdődhet közöttük. A nő el is megy a randevúra, ám Marc minden igyekezete ellenére nem jut el időben a találkozóra. A férfi kétségbeesetten próbálja felkutatni Sylvie-t, ám hosszú próbálkozás után végül feladja. Megismeri viszont a bájos Sophie-t, akivel egymásba szeretnek. Sophie-ról csak egy dolgot nem tud meg időben: hogy Sylvie testvére.

Sophie és Sylvie testvérek!

A kegyetlen szerelmi háromszög férfi tagjának, Benoît Poelvoorde-nak Magyarországra eddig eljutott filmjeiből elsősorban remek komikusi képességeire derült fény. Gondoljunk csak az Asterix az Olimpiánra, ahol Brutust alakította! Most azonban sokkal inkább az érzelmes, a drámai, sőt tragikus oldalát csillantja meg, ezzel minden bizonnyal nagy meglepetést okozva a nézőknek! Az általa megformált Marc – egyik – szerelmét Charlotte Gainsbourg alakítja, akit ezúttal nem a vad ösztönök, hanem a finom szívhangok csalnak kiismerhetetlen labirintusba.

Középen: Catherine Deneuve, a mozi nagyasszonya
Ha valaki olyan szupersztár szülők gyermekeként születik meg, mint amilyen Marcello Mastroianni és Catherine Deneuve, bizony komoly kockázatot vállal, ha maga is a színész szakmára adja a fejét. Hogy Chiara Mastroianni mennyire sikerrel vette ezt az akadályt, azt a 3 szívben Sophie szerepében is igazolja. Az pedig külön érdekesség, hogy a francia mozi nagyasszonya akárcsak az életben, ebben a filmben is az édesanyjaként jelenik meg.

3 szív romantikus film előzetese

3 szív – plakát

3 szív (2015) francia romantikus dráma - plakát

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + hat =


Scroll to top