3 színésznő az F9-ből, aki biztosan szétrúgná a hátsód

Ez a 3 színésznő a Halálos iramban 9-ben szétrúg pár hátsót, a legkeményebb fickókkal is elbánnak ha kell. Ők a film tisztán női bevetési egysége. Lássuk, mit lehet tudni a harcos amazonokról!
3 színésznő az F9-ből, aki biztosan szétrúgná a hátsód

Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Anna Sawai: hihetetlen harci jeleneteket produkáltak!

Ez a 3 színésznő a Halálos iramban 9-ben szétrúg pár hátsót, a legkeményebb fickókkal is elbánnak ha kell. Ők a film tisztán női bevetési egysége.

A Halálos iramban 9 célja az volt, hogy meghaladják a korábbi részek harci jeleneteinek amúgy is rendkívül magas színvonalát, aminek legfontosabb momentuma az volt, hogy a női szereplők most különösen éles reflektorfénybe kerüljenek.

Az egyik tokiói harci jelenetben például Letty (Michelle Rodriguez), Mia (Jordana Brewster) és Elle (Anna Sawai) zseniálisan kivitelezett kemény összecsapása látható egy csapat zsoldossal. Az ellenfél túlerőben van, így kell kitörniük mindenáron. Ez az első tisztán női bevetési egység, amelyet a sorozat történetében láthatunk.

Rodriguez a Halálos iramban franchise korábbi epizódjaiban mindvégig bizonyította, hogy nem hiába tartják az egyik legjobb női akcióhősnek. Epizódról epizódra meghaladta a saját határait, miközben hitelesen küzdött az ellenfelekkel, valahányszor kamera elé került.

Az új filmben Letty és Mia vezetik a női bevetési egységet, de a harcok során Elle is kitesz magáért.
A három színésznő hetekig keményen dolgozott a bonyolult harci koreográfián, és kimerítő fitneszedzéseken vettek részt, hogy növeljék kitartásukat és erejüket. Ez elmondásuk szerint mindannyiuk számára hatalmas élményt jelentett.

Michelle Rodriguez büszke a lánycsapatra

„Egész pályafutásom során az volt a célom, hogy a nők jelenléte minél jelentősebb legyen a filmekben – mondja Rodriguez. – A Halálos iramban sorozat tette lehetővé, hogy a legtöbbet fejlődjek, és minél jobban hangsúlyozhassam a nők fontosságát és látásmódját az akciófilmekben. Az F9-ben a nők még több figyelmet és tiszteletet kapnak. Borzasztóan örülök, hogy Jordana visszatért, és hogy Nathalie Emanuelt is üdvözölhetem a csapatban. A Nathalie által alakított Ramsey-t most végre jobban megismerhetjük, mert fontosabb szerep jut neki. Anna Sawai is igazi női akcióhős, izgalmas háttértörténettel. Biztos vagyok benne, hogy a nézők rajongással fogják figyelni, ahogy a csajok harcba indulnak. Ugyanolyan büszke vagyok erre a lánycsapatra, mint egy anya vagy egy nagynéni.”

Jordana Brewster: a kaszkadőrcsapat elképesztő munkát végzett

„A forgatás előtt megnéznem az első részt, és megállapíthattam, hogy a karakterem, Mia eleve nagyon belemenős csajként startol el – mondja Brewster. – Ezt az irányvonalat akartam folytatni, aminek Justin persze nagyon örült. A legutóbbi részekben igazán klassz feladatokat kaptam, de hiányzott a kemény akció, amitől csak úgy pezseg az ember vérében az adrenalin.”
„Egy kicsit kocka vagyok, mindig a maximumon is túl akarok teljesíteni a kaszkadőrmutatványok során – folytatja a színésznő. – A kaszkadőrcsapat elképesztő munkát végzett, én pedig úgy építettem fel a harci jeleneteimet, mintha táncról lenne szó. Michelle tökéletesen ráérzett erre a megközelítésre. Hetekbe és hetekbe telt, amíg annyira fel tudtam készülni, amivel már elégedett lehettem.”

A család tagjai ők is: erős nők, vagány csajok

Forrás: UIP Duna-Film


Ha tetszett az írásom, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 12 =

Scroll to top