3 filmsztár visszatérhet az első dinós filmből a Jurassic World 2-be

Jurassic World 2 előzetes premier
Idén nyáron kerül a mozikba a Jurassic World 2

A Jurassic Park franchise első darabja 1993-ban hódította meg a világot, egyrészt a kiváló rendezőnek, másrészt a remek szereplőgárdának köszönhetően. A filmet 2013-ban digitálisan felújították és 3D változatban be is mutatták szerte a világban. Az óriási siker után nem volt megállás.

A Jurassic Park 1-2-3 után 2015-ben nem a negyedik rész, hanem a Jurassic World következett, majd az újabb hatalmas siker után jött a döntés: lesz Jurassic World 2! És a dinós film folytatása idén nyáron már mozikba is kerül!

A filmes híreket figyelve a legelső film egyik főszereplőjét újra ott láthatjuk a stáblistán és az is előfordulhat, hogy rajta kívül még további, az 1993-as fimből ismerős arcokat is felfedezhetünk.

Kik lesznek a Jurassic World 2 szereplői?

Kiemeljük a fontos szereplőket.

Bryce Dallas Howard színésznő a Jurassic World párizsi bemutatóján

Hirdetés

A Jurassic World csapatából természetesen sokan ott lesznek. Az már korábban kiderült, hogy Bryce Dallas Howard főszereplő lesz az új filmben is, ám sokak szomorúságára kevésbé lesz szexis Claire szerepében, mint volt. Chris Pratt lesz a férfi főszereplő és nagy név még a csapatban Geraldine Chapliné, aki viszonylag otthonosan mozog a dinók világában, hiszen egy dinós tv-sorozatban már szerepelt korábban.

De még mindig nem mondtam, kik jöhetnek szóba az első, 1993-ban készült film sztárjai közül…

Az már tény, hogy Jeff Goldblum, a Jurassic Park és folytatása dr. Ian Malcolmja benne van a Jurassic World: Bukott birodalomban, de ezzel a nagy visszatérések sora valószínűleg nem zárult le. Goldblum az Entertainment Weeklynek adott interjújában megszellőztette, hogy Laura Dern is visszatérhet egy villanás erejéig, ha már a rajongók annyira szeretnék.

Emlékeztetőül: Alan Grant (Sam Neill) paleontológus, Ellie Sattler (Laura Dern) paleobotanikust és Ian Malcolm (Jeff Goldblum) káoszelmélet-matematikus azt a feladatot kapja az 1993-ban készült Jurassic Parkban, hogy vizsgálja meg az egyik Velociraptor szállítása közbeni baleset okát, mielőtt megnyitnák a nagyközönségnek a Jurassic Parkot.

A Dern által alakított Ellie Sattler legutóbb az előző sorozat harmadik részében bukkant fel rövid időre. A színésznő tavaly decemberben azt mondta, nem bánná, ha karaktere a Bukott birodalomban is szerepelhetne:

Állati klassz lenne! Imádom Ellie Sattlert. Kőkemény feminista, vissza kell térnie.

Úgy látszik, valaki odafigyelhetett arra, mit mond.

Ezek után senki ne lepődjön meg, ha pár héten belül hír érkezne arról, hogy a Bukott birodalomban a Jurassic Park harmadik főszereplője, Sam Neill is visszatér dr. Alan Grant szerepében…

Bárhogy is lesz, az borítékolható, hogy tódulni fognak a rajongók a Jurassic World 2: Bukott birodalom bemutatójára. Nem csak az eddig felsorolt filmsztárok részvétele a garancia a sikerre, hanem Steven Spieberg is, aki ezúttal nem a rendezői székből, hanem executive producerként irányította a munkálatokat. Amihez ő a nevét adja filmes berkekben, abból óriási siker lesz.

Hogy összehozza-e a legendás kutatócsapatot valamilyen módon a 2018-as filmben? Jeff Goldblum már biztos szereplő, Laura Dern is annak tűnik, Sam Neill szerintünk meggyőzhető…

Scroll to top