Quantcast

Szóba került a 2018-as Halloween folytatása

Szóba került a 2018-as Halloween folytatása
A késes rém. Mégsem a 2018-as Halloween lesz az utolsó a sorban?

A 2018-as Halloween úgy készült, hogy ez lesz a franchise utolsó darabja, a mindent lezáró, befejező rész. Most, amikor világ szerte bemutatják a legújabb Halloweent (hazai bemutató október 25.) egyre erősödnek azok a hangok, melyek a folytatásról szólnak.

A 2018-as film producere nem cáfolta a szóbeszédet, sőt…

Jöhet a Halloween folytatása

Rendkívül jó az előzetes visszhangja a Halloween című thrillernek, amely eredetileg azzal a szándékkal készült, hogy lezárja a kultikus sorozatot, amelynek első darabja John Carpenter munkája, az 1978-as Halloween – A rémület éjszakája volt.

Ám ha a szintén kis költségvetésű új Halloween nagy kasszasiker lesz, óhatatlanul készül folytatása, vagyis az „utolsó” epizód újraindíthatja a sorozatot.

Ezt maga a producer, Jason Blum is megerősítette, aki hasonló filmekkel vált Hollywood egyik meghatározó tényezőjévé.

Azt kell mondanom, hogyha hat részt tudtunk készíteni a Parajelenségekből, szerintem össze tudunk hozni egy Halloween-folytatást is. De persze meglátjuk – mondja Blum az Entertainment Weeklynek.

A film egyik forgatókönyvírójának, Danny McBride-nak van is ötlete arra, milyen irányban lehetne folytatni a történetet, és szerinte Blum is felkészült már a folytatásra.

Minden a nézőktől függ – mondja McBride.

A Halloweenben az eredeti hősnő, Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ismét kénytelen szembeszállni a késes rémmel, aki ráadásul már a lánya és az unokája életét is fenyegeti. A rettegés garantált!

Bárhogy is alakul a dolog, a rajongók számára jó hír, hogy nem a 2018-as film lesz a Halloween sorozat utolsó darabja. Ha tényleg csak rajtuk múlik, akkor biztosan lesz folytatás!

 

Forrás: UIP Hírek

1 Comment

  1. Graszivo Richárd2018. december 31. hétfő

    Lehetne az unoka az új gyilkos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 8 =

Scroll to top