Quantcast

A 10 legjobb vígjáték 2019-ből

A 10 legjobb vígjáték 2019-bőlMelyek voltak azok a vígjátékok, melyek beleférnek a 2019-es év legjobb vígjátékai kategóriába? Tavaly is voltak olyan produkciók, melyek érdemesek arra, hogy megjegyezzük őket – hátha felbukkannak később valamelyik tévécsatornán.

Ezzel a vígjáték toplistával neked is szeretnék segíteni, ha valamiért nem láttad valamelyik filmet. Ez könnyen előfordulhat, mert nem mindenki tud mindig, minden filmre jegyet váltani a moziba!

Itt olyan vicces filmeket találsz, melyek garantáltan jó kedvre derítenek. Nem hiszed? Próbáld ki!

A legjobb vígjátékok listája 2019-ből

#10. Seveled magyar vígjáték

A SEVELED történetének középpontjában Gergő (Mészáros Béla) áll, akinek súlyos szívbeteg édesanyja, Emma néni (Básti Juli) halálos ágyán csak egy dologra vágyik: egy unokára.

Elsőre jó megoldásnak tűnik a szomszédban lakó, ex-sztriptíztáncos, öthónapos terhes Sacit (Tenki Réka) bemutatni, mint a leendő unoka anyukáját...

#9. Álomnagyi francia vígjáték

Az Álomnagyi francia vígjátékban egy bulis nagymama és hét unokája egyik pillanatról a másikra közös lakásban találja magát. A nagyi nem túl házias, nem tud bánni a gyerekekkel és imád bulizni.

Mi lesz ebből?

#8. Pompon klub amerikai vígjáték

A nyugdíjas otthon hölgyei úgy érzik, hogy nem késő megvalósítani fiatalkori álmaikat. Megvalósul a külvilág számára első látásra megdöbbentő elképzelés, hogy pompon lányok lesznek.

Sőt, beneveznek egy versenyre is, ahol a fiatalokkal mérhetik össze erejüket!

#7. Családi bunyó amerikai vígjáték

Két fiatal lehetőséget kap, hogy megvalósítsa álmait. Felvételt nyernek a legmenőbb pankrátor cégbe. Ott aztán hamar rájönnek, hogy nem minden papsajt...

A Családi bunyó egy szívmelengető, elmés vígjáték, ami bizonyítja, hogy mindig megéri küzdeni, ha családról van szó.

#6. Shazam! amerikai vígjáték

A DC-univerzum egyik legnépszerűbb figurájáról készült film izgalmas és látványos, mint az óriás költségvetésű szuperhősfilmek és közben tele van poénnal!

Az istenekéhez hasonlatos, kigyúrt testben egy gyerek lelke lakozik, és azt teszi, amit bármely tinédzser tenne, ha szuperhatalomhoz jutna: játszik vele...

#5. Übergáz amerikai vígjáték

A nyugodt, kiegyensúlyozott életű Über sofőr autójába beszáll egy hatalmas, izgága zsaru. Utóbbi csak sofőrjére számíthat egy kegyetlen gyilkos üldözése során.

A nyugis autós azonban ezt abszolút nem akarja, mégis belekeveredik egy hihetetlenül izgalmas és veszélyes kalandba.

#4. NászszezON amerikai vígjáték

A NászszezON főhőse Mara, aki soha nem akar férjhez menni. Mígnem a környezetében lévő összes lánytól meg nem kapja az esküvői meghívót!

Vajon Mara szakít az elveivel és hagyja, hogy bekössék a fejét?

#3. Családi karácsony dán vígjáték

A családi karácsony minden évben a legszebb ünnep. Ám ezt is el lehet rontani, ahogy az ebből a dán vígjátékból kiderül.

Mert van, amikor az egymáshoz közel álló emberek a legrosszabbat hozzák ki egymásból...

#2. Jó srácok amerikai vígjáték

A srácok úgy döntenek, hogy megtanulnak csókolózni. A tudás megszerzése azonban nem olyan egyszerű, főleg, ha a legrázósabb úton indul el az ember!

Ez az a vígjáték, amelyet a főszereplő srácok nem nézhettek meg...

#1. Élősködők dél-koreai vígjáték

Az Élősködők egy különös hangulatú vígjáték, melyben egy semmirekellőkből álló család beférkőzik egy másik, gazdag család bizalmába.

Ördögi tervet eszelnek ki, a mások vagyonának megszerzésére...

Mint minden lista, ez is szubjektív, de reményeim szerint sokak ízlésével találkozik. Ha szerinted valamelyik film indokolatlanul kimaradt, vagy esetleg olyan is bekerült ebbe a vígjáték toplistába, ami nem ide való, akkor azt jelezd hozzászólásban!


Ha tetszett a toplista, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − kettő =

Scroll to top