Quantcast

10 évenként Zombieland?

Kettő már elkészült, a folytatás Emma Stone ötlete

10 évenként Zombieland?
Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin a ZOMBIELAND – A MÁSODIK LÖVÉS díszbemutatóját Los Angelesben

Mindig lesz Zombieland! A tíz évvel ezelőtti kultuszvígjáték főszereplői nagyon élvezik egymás társaságát. Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin boldogan vállalta el a második rész forgatását, sőt – most már nem titok – Bill Murray is azonnal ráállt a visszatérésre: ami azért lesz nagyon érdekes, mert ő az első részben nem élte túl a zombiapokalipszist.

A tíz évvel később folytatódó történet, a Zombieland – A második lövés (Zombieland: Double Tap, hazai bemutató: október 17.) ismét a világvége utánra vezet, bemutat néhány új szereplőt (Rosario Dawson és Zoey Deutch is fontos új karaktert játszik), és úgy búcsúzik el végül, hogy – Ruben Fleischer, a film rendezője szerint – az egyáltalán nem igényel folytatást.

Emma Stone bírná, ha 10 évenként Zombieland film készülne

– Ha úgy látjuk utoljára hőseinket, ahogy ebben a filmben elbúcsúzunk tőlük, az szerintem teljesen rendben van – nyilatkozta Ruben Fleischer –, de ha mégis folytatjuk egyszer, az még jobb.

A folytatás lehetősége azért merült fel, mert Emma Stone felvetette: a főszereplők vállalják el, hogy tízévenként mindig leforgatnak egy új Zombieland-et.

– Olyan lenne ez, mint a Sráckor forgatása, csak még lassabb – magyarázta az Oscar-díjas színésznő az ötletét.

A Sráckort Richard Linklater 12 éven keresztül forgatta évente egy-két héten át, hogy így rögzítse kamasz főszereplője felnőtté válását.

– Ezekkel a srácokkal mindig szívesen összejövök bulizni – mondta Emma Stone. – Miért ne csinálhatnák tízévenként egy új Zombielandet? Tíz év alatt biztos mindig ki tudunk találni valami jó új sztorit hozzá.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =

Scroll to top