10 évenként Zombieland?

Kettő már elkészült, a folytatás Emma Stone ötlete

10 évenként Zombieland?
Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin a ZOMBIELAND – A MÁSODIK LÖVÉS díszbemutatóját Los Angelesben

Mindig lesz Zombieland! A tíz évvel ezelőtti kultuszvígjáték főszereplői nagyon élvezik egymás társaságát. Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin boldogan vállalta el a második rész forgatását, sőt – most már nem titok – Bill Murray is azonnal ráállt a visszatérésre: ami azért lesz nagyon érdekes, mert ő az első részben nem élte túl a zombiapokalipszist.

A tíz évvel később folytatódó történet, a Zombieland – A második lövés (Zombieland: Double Tap, hazai bemutató: október 17.) ismét a világvége utánra vezet, bemutat néhány új szereplőt (Rosario Dawson és Zoey Deutch is fontos új karaktert játszik), és úgy búcsúzik el végül, hogy – Ruben Fleischer, a film rendezője szerint – az egyáltalán nem igényel folytatást.

Emma Stone bírná, ha 10 évenként Zombieland film készülne

– Ha úgy látjuk utoljára hőseinket, ahogy ebben a filmben elbúcsúzunk tőlük, az szerintem teljesen rendben van – nyilatkozta Ruben Fleischer –, de ha mégis folytatjuk egyszer, az még jobb.

A folytatás lehetősége azért merült fel, mert Emma Stone felvetette: a főszereplők vállalják el, hogy tízévenként mindig leforgatnak egy új Zombieland-et.

– Olyan lenne ez, mint a Sráckor forgatása, csak még lassabb – magyarázta az Oscar-díjas színésznő az ötletét.

A Sráckort Richard Linklater 12 éven keresztül forgatta évente egy-két héten át, hogy így rögzítse kamasz főszereplője felnőtté válását.

– Ezekkel a srácokkal mindig szívesen összejövök bulizni – mondta Emma Stone. – Miért ne csinálhatnák tízévenként egy új Zombielandet? Tíz év alatt biztos mindig ki tudunk találni valami jó új sztorit hozzá.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 2 =


Scroll to top