Zúzódásokkal megúszta a filmsztár

> Filmrakat.hu | 2015. április 25. szombat

Tom Cruise filmsztár a CinemaCon 2015 rendezvényenFilmsztárnak lenni veszélyes szakma, főképp ha az ember az akciójelenetek nagy részét kaszkadőr nélkül forgatja le. Tom Cruise (52) a 2015-ös CinemaCon egyik díszvendége is megtapasztalhatta ezt: majdnem bordáját törte a Mission: Impossible (Mission: Impossible – Rogue Nation) forgatásán!

Hirdetés:

{adinserter 4}

Csak nemrég kaptuk a hírt Carey Mulligan lovasbalesetéről, most pedig Tom Cruise forgatás alatt szerzett sérüléseiről szólnak a hírek.

A Hollywood legújabb terméséből ízelítőt nyújtó CinemaCon egyik díszvendége volt az 52 éves filmsztár, aki kommentálta a hamarosan látható Mission: Impossible – Titkos nemzet már most legendás jelenetét, amelyben egy felszálló hatalmas Airbus oldalán kapaszkodik. A brit katonai bázison mindent megtettek a balesetek elkerülése érdekében, így megtisztították a kifutót és távol tartották a madarakat, Cruise mégis megsérült. Az Airbus légcsavarjai által gerjesztett szélviharban egy darabka kő Cruise oldalának vágódott, aki meg volt róla győződve, hogy több bordája is eltört. Szerencsére csak zúzódást szenvedett.

A filmsztárt egyébként a repülő oldalával egyetlen, a zakója alá erősített fémkábel kötötte össze, amit majd a számítógép segítségével távolítanak el az utómunka során. A repülős jelenetet nyolcszor vették fel egy nap leforgása alatt.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Zúzódásokkal megúszta a filmsztár - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × három =