Zomromkom

> Filmrakat.hu | 2013. március 4. hétfő

Hamarosan a mozikba kerül az Eleven testek című bájos zombi történet és mi még azt sem tudjuk hogy mit jelent a zomromkom? Itt az ideje tisztázni ezt az új műfajbesorolást, ami a zombi, a romantikus és a komédia szavakból tevődik össze.

Hirdetés:
Zomromkom

Zomromkom – Teresa Palmer és Nicholas Hoult

R és Julie románca az új zomromkom történet középpontja, melyben R egy érző, ám magányos zombi, akinek még pulzusa sincs, de mikor meglátja Julie-t el kezd hirtelen megváltozni.

Mitől lesz egy film zomromkom?

Talán attól, ha egyidejűleg romantikus, vicces, és borzongatóan félelmetes. R (Nicholas Hoult), egy érző, magányos zombi, kinek hideg teste egyből szerelemre lobban mikor megpillantja a nagyon is élő Juliet (Teresa Palmer). Egy valamire való zombitól azt várná el az ember, hogy egykettőre felfalja a lány agyát, azonban R inkább megmenti a fiatal lányt éhező zombi társaitól. A világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sikeres zomromkom egy bájos zombi történet, ami egyszerre romantikus, vicces, és borzongatóan félelmetes. A főszerepekben Nicholas Hoult mellett, Teresa Palmer, John Malkovich, és Dave Franco. Az Eleven [+16] testek április 11-től látható a hazai mozikban.

Zomromkom 1

Zomromkom – Eleven testek [+12]

A hidegvérű, emberevő holtak hirtelen érzékeny, romantikára vágyó zombikká válnak. Annyira ismerős a történet, mostanában egyre több film foglalkozik az idegen lények és a földi halandók szerelmével. Az Alkonyat, a Lenyűgöző teremtmények, vagy A burok sorába betudhatjuk ezt a zomromkom műfajt megteremtő alkotást is, amelyben egy zombi esik szerelembe és melegíti fel testét, dobbantja fel a szívét egy élő fiatal lány. A zombifilmek rajongói most először tapasztalhatnak meg ilyen különlegességet.

Nicholas Hoult a zomromkombeli szerepéről

R, a nevére már nem emlékező zombisrác, aki mindennél jobban vágyik arra, hogy kapcsolatot teremtsen másokkal. Gyakran ücsörög a reptéren haverjával, M-mel, és néha még beszélgetni is próbálnak, ami viccesen felhörgő hangokból áll. A forgatás egyik legnehezebb felvétele volt mikor a hideg testű álmodozó srácot alakító Nicholas Hoult, és az M-et megformáló Robb Corddry először próbálták eljátszani az egymással hörgő két zombi párbeszédét, ugyanis az egész stáb fetrengett a nevetéstől.

Olyan volt mint mikor két pasi ücsörög a bárban. – mesélte Nicholas Hoult a jelenetről az examiner.com-nak. Előre hátra himbálóznak a széken, néha az egyikük megszólal, vagy hörög? Ki tudja… olyan igazi macho párbeszéd. (nevet) A felvételeken a hörgéseket improvizáltuk, és Robnak mindig volt egy bizonyos hörgése, egy jó, hosszú, monoton hörgés, ami mindig megfogott. Egyszerűen nem bírtam magamban tartani, muszáj volt nevetnem, és a stáb sem bírta sokáig.

A kérdés a zomromkom kapcsán azért merült fel, mert R, a zombi – bár romantikus lélek – emberi testrészeket eszik, és így esik meg vele, hogy Julie barátjának agyát falja fel, és ezzel együtt a lánnyal közösen megélt emlékeket is magába szívja. De hogy mi sül ki ebből? Az hamarosan kiderül a mozikban.

Eleven testek feliratos előzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Zomromkom - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × kettő =