X-Men: Apokalipszis (X-Men: Apocalypse, amerikai fantasy, 2016)

Szerző | 2016. május 11. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Sok ismerős és néhány új mutáns méri össze az erejét ebben a különösen látványos és rendkívül izgalmas filmben. A digitális trükkparádé mellett kiváló színészek segítik az elsöprő hatást az X-Men: Apokalipszis című filmben, mely 10 évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után kezdődik.

Hirdetés:

X-Men: Apokalipszis (16)
színes, amerikai fantasy, 2016, 142 perc

Eredeti cím: X-Men: Apocalypse. Gyártó: Twentieth Century Fox

Főszereplők: Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Rose Byrne, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Olivia Munn, Oscar Isaac.
Zene: John Ottman. Látvány: Grant Major Fényképezte: Newton Thomas Sigel.
Írta: Michael Dougherty, Dan Harris, Simon Kinberg, Bryan Singer.
Rendezte: Bryan Singer.

Magyarországi bemutató: 2016. május 19. Magyarországon forgalmazza: InterCom.

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis – filmajánló

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.

Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.
X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

  • Jelenetfotó 1
  • Jelenetfotó 2
  • Jelenetfotó 3

X-Men: Apokalipszis – filmelőzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. X-Men: Apokalipszis (X-Men: Apocalypse, amerikai fantasy, 2016) - fantasy | Filmrakat.hu