Waiting for the Miracle to Come – Bono új filmje

> Filmrakat.hu | 2015. február 20. péntek
Hirdetés:

 Willie Nelson countryénekes Bono új filmjének főszerepében Willie Nelson countryénekes játssza a főszerepet a Waiting for the Miracle to Come című filmben, amelynek Wim Wenders sztárrendező és Bono, a U2 frontembere a producere.

{adinserter 4}

A forgatást Lian Lunson ausztrál filmes rendezésében márciusban kezdik el Nelson texasi birtokán. A forgatókönyv szintén Lunson munkája. Bono pedig nemcsak társproducerként működik közre, hanem dalt is írt a filmhez, amelyet a countryénekes ad majd elő – ismertette a The Hollywood Reporter.

A produkcióban Charlotte Rampling és Sophie Lowe is szerepet kapott.

A film egy fiatal artistanőről (Lowe) szól, aki levelet talál elhunyt apjától, amely egy elhagyatott kaliforniai aranybányába irányítja őt. A helyszínen találkozik egy visszavonult varietépárossal, akiket Rampling és Nelson alakít.

Lunson, aki színésznőként kezdte filmes pályafutását, korábban dokumentumfilmet forgatott a countrysztárral Willie Nelson: Down Home címmel.

Forrás: hollywoodreporter | MTI 2015.

{adinserter 16}

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Waiting for the Miracle to Come – Bono új filmje - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*