Visszatérünk!

> Filmrakat.hu | 2015. február 5. csütörtök
Hirdetés:

A facebookon üzent a Terminátor

Ahogy közeledünk a Terminator: Genisys bemutatójának időpontjához, úgy szaporodnak régóta várt sci-fi nyílt és burkolt reklámfogásai. A film egyértelmű reklámarca Arnold Schwarzenegger, aki maga is aktívan részt vesz a kampányban.

{adinserter 4}

Arnold Schwarzenegger megjelent az egyik legnépszerűbb amerikai beszélgetős műsorban, Jimmy Kimmelnél a The Tonight Show-ban, méghozzá Terminator-szerelésben – póló, bőrkabát, napszemüveg – ami azt jelenti, hogy magasabb fordulatszámra kapcsolt a Terminator: Genisys kampánya. Arnie fél arca azonban nem hiányzott, és a szeme sem világított, tehát most még lightosra vették a figurát. A Terminator belépve elkiáltotta magát, hogy We’ll Be Back, azaz visszatérünk, aztán megállt a színpad közepén. Amikor a hozzá siető Jimmy Kimmel kezet nyújtott neki, Arnie csak megvetően végigmérte, majd távozott. A műsorvezető értetlen arcot vágott. Az egész incidens alig egy perc alatt lezajlott, vagyis jól megkomponált élő reklámnak tekinthetjük.

Schwarzenegger rögtön posztolta is a jelenetet Facebook-oldalán, ezzel a megjegyzéssel: “A Terminatorok nem fognak kezet, Jimmy”.

A Terminator: Genisys  várható hazai bemutatója 2015. júliusában lesz.

{adinserter 10}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Visszatérünk! - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*