Visszatér a Féktelenül produkcióba Keanu Reeves?

By | 2014. október 19. vasárnap

A Féktelenül című film sikere a sodró lendületű akciók mellett Keanu Reeves és Sandra Bullock alakításának volt köszönhető. Ezért volt talán meglepő, hogy a második részből kimaradt Reeves, az akcióhős zsaru szerepét akkor Jason Patric vette át.

Hirdetés:

Keanu Reeves hamarosan John Wick szerepében lesz látható

Keanu Reeves nagy formában van, és nem akar megállni. Vagy nem is tud. Új akciófilmje, a John Wick (+16) gyors, brutális és szellemes akciófilmnek ígérkezik: a Rotten Tomatoes oldalon pillanatnyilag 100%-ra értékelik, ami kivételes teljesítmény.
De ez még csak a kezdet. A John Wick közelgő premierje kapcsán szervezett egyik sajtóeseményen egy újságíró feltette Reevesnek a szokásos kérdést: lesz-e Féktelenül 3.? A színész egy évvel ezelőtt még azt a vicces választ adta egy hasonló kérdésre, hogy „az a busz már örökre elment”, ám most váratlanul egészen meglepő kijelentést tett. Azt mondta, készen áll, hogy szerepet vállaljon az új Féktelenül című filmben.

Az 1994-es akciófilm nemcsak az ő és Sandra Bullock karrierjét indította el, nemcsak hatalmas bevételt hozott, hanem azóta igazi kultusz is támadt körülötte. A Féktelenül 2. viszont nem sikerült túl jól; Reeves élete egyik legjobb döntése lehetett, hogy kimaradt belőle. Viszont most így nyilatkozott:

– Naná, hogy benne lennék. Jack Traven éppen felkészül.

Ha ez nem vicc, akkor Reeves mostanában nem fog sokat pihenni: John Wick után újabb vad akciók következnek.

John Wick (2014) amerikai akciófilm hazai bemutatója: 2014. november 13.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 − három =