Visszatér a Féktelenül produkcióba Keanu Reeves?

> Filmrakat.hu | 2014. október 19. vasárnap
Hirdetés:

A Féktelenül című film sikere a sodró lendületű akciók mellett Keanu Reeves és Sandra Bullock alakításának volt köszönhető. Ezért volt talán meglepő, hogy a második részből kimaradt Reeves, az akcióhős zsaru szerepét akkor Jason Patric vette át.

Keanu Reeves hamarosan John Wick szerepében lesz látható

Keanu Reeves nagy formában van, és nem akar megállni. Vagy nem is tud. Új akciófilmje, a John Wick (+16) gyors, brutális és szellemes akciófilmnek ígérkezik: a Rotten Tomatoes oldalon pillanatnyilag 100%-ra értékelik, ami kivételes teljesítmény.
De ez még csak a kezdet. A John Wick közelgő premierje kapcsán szervezett egyik sajtóeseményen egy újságíró feltette Reevesnek a szokásos kérdést: lesz-e Féktelenül 3.? A színész egy évvel ezelőtt még azt a vicces választ adta egy hasonló kérdésre, hogy „az a busz már örökre elment”, ám most váratlanul egészen meglepő kijelentést tett. Azt mondta, készen áll, hogy szerepet vállaljon az új Féktelenül című filmben.

Az 1994-es akciófilm nemcsak az ő és Sandra Bullock karrierjét indította el, nemcsak hatalmas bevételt hozott, hanem azóta igazi kultusz is támadt körülötte. A Féktelenül 2. viszont nem sikerült túl jól; Reeves élete egyik legjobb döntése lehetett, hogy kimaradt belőle. Viszont most így nyilatkozott:

– Naná, hogy benne lennék. Jack Traven éppen felkészül.

Ha ez nem vicc, akkor Reeves mostanában nem fog sokat pihenni: John Wick után újabb vad akciók következnek.

{adinserter 4}

John Wick (2014) amerikai akciófilm hazai bemutatója: 2014. november 13.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Visszatér a Féktelenül produkcióba Keanu Reeves? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*