Vin Diesel megmondja a tutit

> Filmrakat.hu | 2013. október 8. kedd

Vin Diesel lassan a legnépszerűbb filmsztár lesz a facebook rajongók körében. Csaknem öt Magyarországnyi rajongója lesi minden szavát a legnagyobb közösségi hálón.

Hirdetés:

Szemet szúrt a Vin Diesel nagy sikere a Facebook vezetésének is

Obama elnököt is megelőzi a Facebook népszerűségben Vin Diesel

Obama elnököt is megelőzi a Facebook népszerűségben Vin Diesel
Kicsit régi a kép – már 48 millió rajongónál tart!

Meglátták az üzletet a kopasz filmsztár népszerűségében

Nemcsak a filmjeivel arat világsikereket Vin Diesel, hanem bölcs mondásaival is. A Facebookon 48 millió lájknál tart, mégpedig részben azért, mert rajongói odavannak a nagy igazságokért, amelyeket az életről posztol. Napjaink egyik legizmosabb filmsztárja például nem rejti véka alá, hogy szerinte nem szabad várni a tökéletes pillanatra, mint a sült galambra, hanem mi magunknak kell megragadni és tökéletessé tenni azt.

Máskor azzal a megállapítással kápráztatta el rajongóit, hogy az angyalok szeretetté tudják változtatni a gyűlöletet, gyógyszerré a mérget, és álommá a kételyt. Diesel elárulta, hogy minden bölcsesség az ő fejéből pattan ki, és számára akkor zárul kielégítően a nap, ha sikerült posztolnia egy újabb gyöngyszemet.

A Facebook vezetése nemrég meghívta Dieselt egy tanácskozásra, hogy megvitassák, miként lehetne kiaknázni rendkívüli népszerűségét, ő azonban végül nem ment el egyéb bokros teendői miatt. Nem csoda, hogy kevés az ideje, most például javában forgatja a Halálos iramban hetedik részét, amely nyáron startol a mozikban.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Vin Diesel megmondja a tutit - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − 7 =