Vin Diesel a facebook sztárja

Szerző | 2014. június 26. csütörtök

Amikor legutóbb hírt adtunk Vin Diesel facebook népszerűségéről, negyven millió felett járt a követőinek a száma. Mára csaknem megduplázta ezt a számot!

Hirdetés:
Vin Diesel a facebookon

Vin Diesel a facebookon

Roppant hasznos weboldal az InsideFacebook, amely a népszerű közösségi médium legérdekesebb adatainak gyűjteménye. A legfrissebb összeállításból kiderül például, hogy Vin Diesel a Facebook legnépszerűbb filmsztárja több mint 79 millió lájkkal, és ezzel az amerikai elnököt (41m) ugyanúgy maga mögé utasítja, mint a Beatlest (41m) vagy Beyoncét (62m).
{adinserter 11}
Vin Diesel hallatlan népszerűsége valószínűleg nemcsak annak tudható be, hogy a világ egyik legsikeresebb mozis szériája, a Halálos iramban sztárja immár több mint egy évtizede, hanem annak is, hogy roppant aktív a közösségi médiában. Folyton posztol valamilyen üzenetet a rajongóknak, és a magánéletébe ugyanúgy bepillantást enged, mint a színfalak mögötti munkába vagy saját magvas gondolataiba. Ügyesen játszik az érzelmek skáláján, hol macsó oldalát mutatja, hol meg elérzékenyül, máskor a humorát villantja meg, és ezzel folyamatosan ébren tudja tartani a rajongók érdeklődését, mintha csak egy véget nem érő tévésorozat közönsége lennének.

Vin Diesel

Vin Diesel

Azt is Diesel egyik friss posztjából lehet tudni, hogy a Halálos iramban 7 készítése már az utómunkánál tart, a digitális csapat dolgozik a látványos trükkökön. A film várhatóan 2015. április 9-én kerül a hazai mozikba.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Vin Diesel a facebook sztárja - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 + kettő =