Világsztár, de nem filmsztár a Zoolander 2-ben

By | 2015. május 4. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Derek Zoolander (Ben Stiller) és Hansel McDonald (Owen Wilson) kalandjai folytatódnak!A Zoolander második részének bemutatóját 2016. februárjára tervezik, de egyre másra érkeznek a hírek a filmmel kapcsolatban. Legutóbb Owen Wilson és Ben Stiller párizsi divatbemutatós akciója kavarta fel az állóvizet a film körül, most pedig egy világsztár csatlakozását jelentette be Stiller.
Justin Bieber énekes csatlakozik a Zoolander 2 csapatáhozSzereti meglepni rajongóit Ben Stiller, ezért leigazolta Justin Biebert a  Zoolander 2 című vígjátékába. “Hoppá, mi történt”, ezzel a megjegyzéssel posztolta közös képüket az Instagramon, amelyen a híres “kék acél tekintet”-et gyakorolják.

Hirdetés:

Nem valószínű, hogy a popsztár nagy szerepet kap, inkább csak meglepetésszerűen felbukkan majd a rengeteg híresség között, mert Stiller fél Hollwoodot, a fél divatszakmát és a topcelebek negyedét delegálta már a nagy sikernek ígérkező vígjátékba.

A forgatás már javában folyik, Stiller mellett természetesen Owen Wilson a másik főszereplő. Justin Bieber felkérése egyébként logikus, hiszen modellkedett már a Kelvin Klein számára, így helye van a divatvilág furcsaságait kigúnyoló filmben.

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő + 3 =