Veszélyzóna

> Filmrakat.hu | 2014. április 24. csütörtök
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A Parkour-mutatványok karcos városi háttér előtt zajlanak, miközben dübörög a vad tempójú zene, ugyanakkor a film karakter centrikus vígjátékként is nézhető, vagyis a végeredmény egy szórakoztató zsánerturmix, a buddy-movie („haverfilm”) alműfaj különleges példája.

Veszélyzóna - Jelenetfotó 1

Veszélyzóna (+16)

2014 – színes amerikai akciófilm

Eredeti cím: Brick Mansions
Rendező: Camille Delamarre, Forgatókönyvíró: Luc Besson, Bibi Naceri Szereplők: Paul Walker, Robert Maillet, RZA, Carlo Rota, David Belle, Bruce Ramsay

Hazai bemutató: 2014. április 24.
Magyar forgalmazó: Big Bang Media

Veszélyzóna - Jelenetfotó 4

Detroit rendőrsége fallal vette körül a Téglatelep néven elhíresült paneldzsungelt. A külvilágtól elzárt városrészt a helyi gengszterek feje irányítja, aki a markában tart mindenkit. Amikor szállítás közben eltűnik egy katonai neutronbomba, a város vezetői egy profi zsarut küldenek a zárt falakon belülre, hogy beépüljön, megtalálja és semlegesítse a veszélyt egy helyi lázadó segítségével.

Veszélyzóna - Jelenetfotó 3

A Téglatelepen csak a legerősebbek maradnak talpon. Ebben a könyörtelen városi közegben az RZA által alakított drogbáró, Tremaine a csúcsragadozó. Egyik legutóbbi balhéja kapcsán újra összefonódik az élete a beépített zsaru, Damien Collierével, akit Paul Walker játszik.

Damien számára minden nap a bűnüldözésről szól, és a Téglatelep egyik utolsó tiszta lelkű lakójában váratlan szövetségesre lel, a David Belle által alakított Lino személyében. A veszélyes és kiszámíthatatlan közegben élő Lino nap mint nap kemény küzdelmet folytat azért, hogy megőrizze integritását. Nem csak a saját, hanem a közössége életéért küzd.Veszélyzóna - Jelenetfotó 2

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Veszélyzóna - akció | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*