Végre Otthon! animációs film

Szerző | 2015. február 26. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Végre Otthon! animációs filmA búvok összetartó nép, náluk az egyformaság a fő erény, és a boldogság záloga az egyéniség minél teljesebb hiánya – vagy legalább elfojtása. Oh egyszerű kicsi búv, akit száműztek saját bolygójáról. A Végre Otthon! (Home) az ő története. A Z, a hangya és a Túl a sövényen rendezője ezúttal is furcsa lényekkel és nagy poénokkal népesíti be animációs filmjét. Filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Végre Otthon! animációs film (+6)
amerikai animációs film, 2015

Eredeti cím: Home
Gyártó: DreamWorks Animation
Eredeti hangok: Jim Parsons, Rihanna, Jennifer Lopez, Matt Jones, Steve Martin. Zene: Joel McNeely. Írta: Adam Rex, Tom J. Astle, Matt Ember
Rendezte: Tim Johnson

Mozibemutató: 2015. március 26. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Végre Otthon! – Filmajánló

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Oh egyszerű kis búv. Keményen dolgozik, helyén az esze, de van vele egy nagy baj: nem pont olyan, mint bárki más és az egyénisége miatt a többiek nem is szeretik igazán. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak.

Gratuity “Tip” Tucci emberlány, aki egymagában él azóta, hogy az anyukáját – és a Föld összes többi lakóját – elszállították a búvok. Mégsem keseredik el. Nem fél, nem pihen, nem adja fel. Amikor megismerkedik Oh-val kénytelen újragondolni néhány előítéletét: rájön, hogy egy búvban és egy emberben sok közös lehet.

Oh üldözői közben rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

Végre Otthon! – szinkronizált trailer

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Végre Otthon! animációs film - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 + kilenc =