Váratlan szépség dráma (2016)

> Filmrakat.hu | 2016. december 14. szerda
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Váratlan szépség dráma

Váratlan szépség amerikai dráma 2016 filmajánló » Filmrakat.hu

Színes, amerikai film, készült 2016-ban, hossza 94 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Collateral Beauty

Forgatókönyv: Allan Loeb
Szereplők: Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet, Helen Mirren, Michael Peña, Jacob Latimore, Naoime Harris
Rendezte: David Frankel

Magyarországi bemutató: 2016. december 22.

Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Váratlan szépség rövid tartalma – filmajánló

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától… már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel – ha megéri.

A fantasztikus szereplőkkel készült film őszinte, szívbemarkoló, és bőven ad gondolkodnivalót nézőinek, miközben arról beszél, hogy a legnagyobb bánat is hozhat jót, mert élet és halál, szerelem és magány mind együtt alkotják a teljes életet.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

  • Helen Mirren és Will Smith a Váratlan szépség című filmben
  • Váratlan szépség 2
  • Váratlan szépség 3

Fotók: InterCom

Filmelőzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Váratlan szépség dráma (2016) - dráma | Filmrakat.hu