Valóban most kell kiszállni?

> Filmrakat.hu | 2014. július 18. péntek

Dwayne Johnson – aki hamarosan Herkulesként debütál a hazai mozikban – azt fontolgatja, kiszáll a Halálos iramban-sorozatból. Pedig már szinte biztos: lesz nyolcadik rész!

Hirdetés:
Egy korábbi képen Dwayne Johnson: Az Izomagyak bemutató Miamiban

Egy korábbi képen Dwayne Johnson: Az Izomagyak bemutató Miamiban

Valószínű, hogy Dwayne Johnson már tudta, hogy amikor Vin Diesel az Instagramon bejelentette a Halálos iramban 7 forgatásának a végét, a filmiparban már azt suttogják: lesz nyolcadik rész is! A kérdés csak az, hogy abban benne lesz-e a Szikla?

{adinserter 11}

A 7. rész elkészítése komoly késedelmet szenvedett a másik főszereplő, Paul Walker tavalyi tragikus autóbalesete miatt, a lemaradást csak mostanra sikerült behozni. Egyes hírek szerint Walker halála miatt ezzel véget is ér a sorozat, ám a legújabb iparági értesülések úgy szólnak, hogy erről szó sincs. A mostani, hetedik részben Walker karaktere visszavonul ugyan, ám jócskán maradnak népszerű szereplők, akikkel tetszés szerinti irányokban lehet folytatni a történetet. De mi lesz, ha Walker után Dwayne Johnsont is kénytelenek lesznek nélkülözni a rajongók?

Vin Diesel és Paul Walker

Vin Diesel és Paul Walker

Diesel mindenesetre azt ígéri, hogy a mostani részben lesz látható a széria leglátványosabb verekedési jelenete, amit hetekig forgattak. Tekintve, hogy az új főgonosz az előző részben beharangozott Jason Statham, Diesel valószínűleg nem túloz.

Halálos iramban 8.

A sorozat hetedik darabját múlt héten fejezték be, és amikor a napokban megkérdezték Dwayne Johnsontól, akarja-e folytatni, kételyeinek adott hangot. Tény, hogy Johnson felbukkanása a Halálos iramban 5-ben jelentősen növelte a bevételt, ezért továbbra is igényt tartanak a közreműködésére, de lehetséges, hogy az egykori pankrátor ezentúl inkább olyan filmeket szeretne elvállalni, amelyekben ő az egyetlen nagy sztár, és nem egy egész csapat szórakoztatja a közönséget. Persze Johnson ennél diplomatikusabban fogalmaz.

“Azért mondom, hogy nem tudom, mert nem akarok túl messzire tekinteni a jövőben. Ráadásul most, hogy Paul Walker meghalt, még az is megfordult a fejemben, hogy talán illendő lenne búcsút mondanom a sorozatnak. Lehet, hogy eljött az ideje kiszállni.”

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Valóban most kell kiszállni? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt + kilenc =