Válás francia módra francia romantikus vígjáték (2014)

By | 2014. november 26. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Válás francia módra (2014) című francia romantikus vígjátékban az olaszos temperamentum és a francia romantika találkozik. Nászút válás előtt – ki hallott már ilyet! Mozifilmek a Filmrakatban.
Válás francia módra (2014) francia romantikus vígjáték
Válás francia módra (12)
Színes, szinkronizált, francia romantikus vígjáték – 2014

Fényképezte: Gilles Porte. Vágó: Laurent Rouan. Rendezte: Dorothée Sebbagh. Írta: Dorothée Sebbagh, Fanny Chesnel
Szereplők: Géraldine Nakache, Kim Rossi Stuart, Pascal Demolon

Hazai bemutató: 2014. december 25. Magyarországon forgalmazza a Vertigo Média Kft.
Ariane beleszeretett egy ismert karmesterbe

Válás francia módra – filmajánló

Ariane és Nino házassága egy másodperc alatt zátonyra fut, amikor a nő bejelenti, hogy válni akar, mert beleszeretett egy ismert karmesterbe, aki megkérte a kezét és az esküvő után Amerikába költöznek. Ám Olaszországban egy válás három évig is eltart, ezért a nő azt javasolja férjének, hogy utazzanak el Franciaországba, ahol nyolc nap alatt letudhatják a procedúrát. A hírből alig ocsúdó Nino egy feltétellel megy bele a válásba: ha Párizsban a papírmunka közben bepótolják nászútjukat, amit éppen a szerelem városába terveztek, de sosem jutott rá idejük. Párizs romantikus díszletében pedig Ninonak egy további titkos szándéka is van.A Válás francia módra klasszikus romantikus vígjáték
A Válás francia módra klasszikus romantikus vígjáték, amelyben ezúttal az olaszos temperamentum és a francia romantika találkozik. A film követi a közelmúlt népszerű romantikus mozijainak a sikerreceptjét, amelyhez kiváló háttérül szolgál a mindig gyönyörű Párizs és legigézőbb helyszínei.

Válás francia módra trailer – eredeti nyelven

Ha tetszik, jelezd nekünk: