Vajon mitől lenne boldogabb Chris Hemsworth?

By | 2015. január 24. szombat

Egy lebukott hackert (Chris Hemsworth) felkér a titkosszolgálat, hogy segítsen felgöngyölíteni egy kiberterrorista-hálózatotA pénz nem boldogít – ezzel a szomorú igazsággal rukkolt elő Chris Hemsworth a GQ magazinnak adott interjújában.

Hirdetés:

Az ember eljön Hollywoodba, elér valamit, aztán rájön, hogy ettől nem lett boldogabb. A hírnév és a vagyon semmit nem old meg. Ugyanis amikor reggel fölkelek és a tükörbe nézek, nem mondom azt, hogy jaj de jó, minden tökéletes – sajnálta magát egy kicsit az ausztrál színész.

Persze azért csak nem lehet annyira boldogtalan az élete, hiszen napjaink egyik legnagyobb filmsztárja, nemrég választották meg a legszexibb férfijének, felesége, a részben magyar származású Elsa Pataky spanyol színésznő pedig három gyermekkel ajándékozta meg. Szóval Chris, alighanem sokan cserélnének veled!

Chris Hemsworth-öt hamarosan egy izgalmas akcióthrillerben, a Blackhatben láthatjuk, amelyben hackert alakít, akit azért engednek ki a börtönből, hogy segítsen elfogni egy nemzetközi kiberterroristát.

Blackhat – hazai bemutató: 2015. január 29.

{adinserter 10}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 − egy =