Vajon lesz-e Shaisel?

By | 2014. május 9. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az egyik rajongójuk tette fel a címben szereplő kérdést a két fiatal filmsztárnak, Shailene Woodleynek és Ansel Elgortnak arra utalva, hogy mikor jönnek már össze?

Shailene Woodley és Ansel Elgort a Csillagainkban a hiba című filmban

Shailene Woodley és Ansel Elgort a Csillagainkban a hiba című filmban

A jó filmnek nem kell cégér: a Csillagainkban a hiba (Fault in our Stars, hazai bemutató: június 5.) bemutató előtti minden megjelenése rajongók tömegeit vonzza: a héten egy közönségtalálkozó Miamiban és egy vetítés New Yorkban bizonyította, hogy a két fiatal főszereplő, Shailene Woodley és Ansel Elgort valamint a történet tömegeket mozgat meg.

– A vetítésben az volt a legcsodálatosabb – nyilatkozta a filmben első szerelmére rátaláló Shailene –, hogy aki eljött, az mind olvasta már a regényt: mégis meglepődtek, amikor meg kellett lepődni, és a végén nagyon meghatódtak.

Persze, a közönségtalálkozókon nemcsak a filmről és a könyvről van szó. A színészek szerint a leggyakoribb kérdés, amit feltesznek nekik, az, hogy mikor fognak összejönni, vagy összejöttek-e már. A gyanút az táplálja, hogy már a Beavatott-ban is együtt játszottak.

– De legalább van, aki szellemesen kérdez – tette hozzá Shailene. – Mert úgy kíváncsiskodott, hogy: lesz-e Shaisel – szóval, olyasmi, mint a Brangelina, csak a mi nevünkkel.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hét − négy =

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább