A vadász visszatér

- Filmrakat.hu | 2015. január 30. péntek

Blackhat a Comic Con-on: Chris Hemsworth és Michael Mann
Hatalmas sikert ért el a Hófehér és a vadász a közönség körében, így szinte borítékolható volt, hogy az alkotók nekilátnak a folytatás elkészítésének. Biztosnak tűnik, hogy Chris Hemsworth lesz a vadász, de ki lesz a gonosz mostoha és ki lesz Hófehér? Filmhírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

A Hófehér és a vadász a 2013-as Oscar-gálán két jelölésig jutott, de a közönség körében aratott nagy sikerét követően minden bizonnyal lesz folytatás, de egyelőre csak a vadász, azaz Chris Hemsworth visszatérése egészen biztos. Úgy tudni, a Hófehért alakító Kristen Stewart kimarad a projektből, viszont a gonosz mostohát alakító Charlize Theronra valószínűleg továbbra is számíthatunk. Mivel a Universal stúdió kevesli a nagy neveket a produkcióból, tárgyalásokat folytatnak Emily Blunttal is, akinek a dolgok jelenlegi állása szerint a kettes számú főgonosz szerepét szánják. Ha már Hófehér kimarad, törpéből is kevesebb lesz a folytatásban, és azt sem tudni, a vadász milyen küldetésre indul majd, ha nem kell megmenteni egy királykisasszonyt.

Amíg Chris Hemsworth újra szekercét lóbál, megtekinthetjük őt a Blackhat (már a mozikban!) című akcióthrillerben, amelyben jó útra tért hackert alakít, aki kiberterroristákól menti meg a világot.

{adinserter 10}

Egy lebukott hackert (Chris Hemsworth) felkér a titkosszolgálat, hogy segítsen felgöngyölíteni egy kiberterrorista-hálózatot

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A vadász visszatér - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 + három =