Újra forgat Clint Eastwood

> Filmrakat.hu | 2015. június 12. péntek
Hirdetés:

Clint Eastwood Oscar-díjas rendező, színész, filmsztárClint Eastwood Oscar-díjas rendező nem megy nyugdíjba. Pályája egyik legsikeresebb filmje, az Amerikai mesterlövész után sem vett ki szabadságot: új forgatásra készül, és új műve főszereplője ismét egy igazi amerikai hős lesz.

{adinserter 4}

A film Chesley „Sully” Sullenbergerről szól majd, a pilótáról, aki utasszállító repülőgépével kényszerleszállást hajtott végre a Hudson folyón – és így sok száz utasa életét mentette meg. Bár a csodával határos, különleges sikerről számtalan amatőr felvétel készült, és a pilótából egy csapásra sztár lett, a háttérben igazi dráma zajlott: sokáig nem volt egyértelmű, hogy a reflektorfényből nem a börtönbe vezet-e az útja.

A forgatókönyvet a pilóta önéletrajza alapján Todd Komarnicki írta. A filmnek még nincs címe, és a szereposztási terveket is titokban tartják. A gyártó-forgalmazó a Warner Bros. lesz, Clint Eastwood neve pedig garancia a sikerre.

{adinserter 16}

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Újra forgat Clint Eastwood - Filmek | Filmrakat.hu