Újabb szuperprodukcióban kaphat szerepet Nicole Kidman

- Filmrakat.hu | 2014. november 5. szerda

Nicole Kidman színésznőt tavasszal a Grace: Monaco csillaga című életrajzi filmben láthatták a hazai mozikban a nézők, az Amnézia című thrillere pedig a napokban került a mozikba. Hamarosan egy Oscar-díjas argentin film amerikai változatában kaphat főszerepet!

Hirdetés:
Grace - Monaco csillaga - Jelenetkép 3

Nicole Kidman a Grace – Monaco csillaga című filmben, partnere Tim Roth

Nicole Kidman először forgathat Julia Robertsszel!

Nicole Kidman veheti át Gwyneth Paltrow szerepét a Szemedbe zárt titkok című Oscar-díjas argentin film amerikai változatában, amelyben Julia Roberts is játszik.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint Kidman már a szerződéséről tárgyal a stúdióval. A filmet teljes egészében az IM Global finanszírozza. Az angol nyelvű remake-et Billy Ray rendezi, aki a forgatókönyvet is írta. Az ígéretes szereposztásban Chiwetel Ejiofor neve is olvasható.

Az eredeti spanyol nyelvű dráma 2010-ben nyerte el a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díját. A történet egy visszavonult ügyészről szól, aki könyvet ír, amelyben végére akar járni egy megoldatlan ügynek és egykori főnöke iránti szerelmének. A munka során évtizedes titkokra derül fény. A Szemedbe zárt titkok című filmet Juan José Campanella írta és rendezte.

Kidmant tavasszal a Grace: Monaco csillaga című életrajzi filmben láthatták a nézők a filmvásznon. Amnézia című thrillere a napokban került a mozikba.

Forrás: MTI 2014.

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Újabb szuperprodukcióban kaphat szerepet Nicole Kidman - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 − hét =