Új sztár a Förtelmes főnökökben: Chris Pine

> Filmrakat.hu | 2014. október 20. hétfő
Hirdetés:

November 27-én mutatják be a hazai mozik a Förtelmes főnökök 2. (2014) amerikai vígjátékot, ahol az első rész hősei visszatérnek és olyan sztárok is erősítik a csapatot, mint Chris Pine!

Chris Pine a Förtelmes főnökök 2-ben

Chris Pine: új színész a Förtelmes főnökök franchise-ban

Chris Pine vagy szerény, vagy tényleg túl jó társaságba keveredett. A Förtelmes főnökök 2. (+12E) valószínűleg az év egyik legfergetegesebb vígjátéka lesz, melyben az első rész összes túlélő szereplője színre lép, és néhány új sztár is csatlakozik hozzájuk. Chris Pine például Christoph Waltz elkényeztetett fiát alakítja, akit a három bűnözésre hajlamos balfék kénytelen elrabolni.

– Christoph Waltz lazán hozza a bizarr, könnyed szadizmust, ami a szerepéhez kell – jellemezte a 33 éves sztár a kollégáját. – Charlie Day és Jason Sudeikis brutálisan viccesek: forgatás közben én folyton elröhögtem magam, százszor kellet miattam újravenni a jeleneteket. Miközben ott állt mellettem Jason Bateman, akinek arcizma sem rándult. Ő a rögtönzős viccelődés nindzsája. Én csak egy ártatlan csecsemő vagyok hozzájuk képest.

{adinserter 4}

Förtelmes főnökök 2. (+12) amerikai vígjáték. Eredeti cím: Horrible Bosses 2. Hazai bemutató: 2014. november 27.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Új sztár a Förtelmes főnökökben: Chris Pine - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*