Új film készül J.K.Rowlings regénye alapján

By | 2014. május 18. vasárnap

J.K.Rowlings: Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts & Where to Find Them) című fiktív tankönyve alapján készül az új varázslós film.

Hirdetés:
J. K. Rowling

J. K. Rowling, a Harry Potter könyvek szerzője

Ki hol lesz 2016. november 18-án? Ajánlatos előre tervezni: ezen a napon kerül ugyanis a mozikba az új Harry Potter-film, amely a Legendás állatok és megfigyelésük című fiktív tankönyv alapján készül. A könyvet természetesen J.K. Rowlings írta, de a címlapon Goethius Artemis Fido Salamander neve szerepel, és a belső címoldal arról tájékoztat, hogy a kötet az Abszol úton szerezhető be.

Az eredeti mű a 4. és 5. Harry Potter-regény között jelent meg; a forgatókönyv-adaptációt, maga az író,  J.K. Rowlings vállalta. A rendezőről és a szereplőkről még nem döntött a filmet gyártó Warner Bros., de az már biztos, hogy a helyszín New York, a történet pedig hét évtizeddel Harry Potterék kalandjai előtt játszódik: hőse egy Merlin-díjas magizoológus.

A 8 Harry Potter-film legnagyobb díszleteit még most is őrzik a londoni Leavesden Stúdióban őrzik, és a filmesek valószínűleg újra használni fogják őket: ha a szereplők legtöbbje nem is tér vissza ebben a folytatásban (melyet a tervek szerint még kettő követ), a világuk ugyanaz lesz.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × 5 =