Transformers világpremier

By | 2014. június 22. vasárnap

Hong Kongban immár a nagyközönség is láthatta a negyedik Transformers-produkciót, amit korábban csak a barcelonai CineEurope közönsége láthatott. A hazai bemutató 2014. június 26-án lesz.

Hirdetés:
A 4. Transformers produkció

A 4. Transformers produkció

A barcelónai vetítés apropóját a  CineEurope nevű filmes seregszemle adta. A Transformers: A kihalás kora bemutatóján a Paramount stúdió beharangozta az aktuális és várható kasszasikereket.

Az egybegyűlt filmes szakemberek szerint az új Transformers-produkció talán több akciót tartalmaz, mint az előző három együttvéve, a jelenlévő Michael Bay rendező pedig újdonságokra is felhívta a figyelmet.

Michael Bay rendező

Michael Bay rendező

“Igyekeztünk, hogy másfajta legyen a hangvétel, mint eddig – magyarázta Bay. – Van például egy Hound nevű roppant vicces karakterünk, aki fegyvermániás, és a világ összes ölőszerszáma a birtokában van, a svájci bicskáig bezárólag. Használja is mindet, nem hagyja abba a lövöldözést, amíg az utolsó tölténye is el nem fogy. Aztán nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a robotoknak összetettebb jellemük legyen, így a film egyenértékű szereplőivé váltak, nem csak beszélő gépek. Sokkal nagyobb szerep jut a családnak is: Mark Wahlberg ugyanis a lányáért száll harcba, ami nem annyira elvont motiváció, mint az emberiség megmentése, ami természetesen szintén szerepet játszik az indítékok között.”

A CineEurope-on Megan Fox is köszöntötte az egybegyűlteket, igaz, csak videófelvételről. A színésznő a Tini nindzsa teknőcöket ajánlotta a filmes szakemberek figyelmébe, amely a Paramount másik nagy durranása lesz ezen a nyáron. A filmből levetítették azt a jelenetet, amelyben a Fox által játszott riporter először találkozik a páncélos hősökkel.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × kettő =