Transformers: tökéletes, tűéles kép

> Filmrakat.hu | 2014. június 25. szerda

Elsőként a világon IMAX 3D digitális kamerával, a korábbi technikákhoz képest többszörös felbontásban készült az új Transzformers-film. A mozirajongóknak sosem látott élményt nyújt a tökéletes látvány!
+Egy jó hír a rajongóknak

Hirdetés:
Transformers IMAX 3D kamerával

Transformers IMAX 3D kamerával

A Transformers: A kihalás kora a világon az első film, amelyet IMAX 3D digitális kamerával készítettek. Az új technológia sokkal átütőbb filmélményt nyújt, mint bármelyik korábbi módszer, mert jóval élesebb a kép – a felbontás tízszer akkora, mint a 35 milliméteres filmé –, és a mérete 26 százalékkal nagyobb, mint a hagyományos mozikban!
{adinserter 11}
Mivel az új, kompakt kamerák könnyebben kezelhetők, az akciójeleneteket invenciózusabban tudták felvenni: a stáb valósággal beleröpíti a nézőt az üldözések, helikopteres összecsapások kellős közepébe.

Transformers: A kihalás kora - jelentfotó

A boxoffice.com előzetes becslése szerint a Michael Bay új Transformers filmje 265 millió dollárt fog hozni Észak-Amerikában, amivel már nyereségessé válik a 200 millió dollárból készült produkció. Az előző Transformers-film Kínában 165 millió dollárt termelt, a becslések szerint a mostani produkció jóval többet hoz majd a konyhára, mert számos kínai helyszínen forgatták és az ország több sztárja szerepel a filmben.

+Egy jó hír: megoldódott a Paramount Stúdió és egyik kínai partnere közötti vita, így pénteken világszerte mozikba kerül a Transformers-sorozat legújabb része – írja a sina.com kínai hírportál. (Forrás: MTI)

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Transformers: tökéletes, tűéles kép - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − 9 =