Transformers: hamarosan

- Filmrakat.hu | 2014. április 26. szombat

A új Transformers-film rendezője, Michael Bay – aki szinte ki sem jön a vágószobából – nyilatkozott a célegyenesbe érkezett munkálatokról.

Hirdetés:

Véghajrában az új Transformers

Az utolsó szakaszukhoz érkeztek a Transformers: A kihalás kora című produkció munkálatai. A rendező, Michael Bay szinte ki sem jön a vágószobából, mert mindenen rajta tartja a szemét.

“Szerencsére nem veszek el a jegyzeteimben, mert soha egy sort sem írok le, az egész film itt van a fejemben” – enged bepillantást Bay az alkotói folyamatokba. Nemrég még naponta 3500 ember dolgozott egyszerre a filmen, s ezt a hadsereget Bay szintén fejből vezényelte.

“Azt mondtam nekik: csak semmi pánik. Megvan a jelszavunk. Ezen a ponton kezdődik a profizmus, ahol a férfiak elválnak a kisgyerekektől” – árulja el a szerénységgel korántsem vádolható rendező.

A negyedik Transformers-film egy újabb trilógia kezdete, Mark Wahlberggel és további új sztárokkal a főszerepben. A produkció egyben új állomás Hollywood globalizálódásának útján. A készítésében két nagy kínai filmgyártó cég is részt vett, egy hónapot forgattak Kínában, és a film tele van ottani színészekkel, akiket nyilvánosan, egy tévés valóságshow-ban válogattak ki.

A film eredeti címe: Transformers: Age of Extinction
Hazai bemutató: 2014. június 26.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Transformers: hamarosan - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 + 17 =