Toszkánai esküvő holland vígjáték (2014)

> Filmrakat.hu | 2015. április 9. csütörtök
Hirdetés:

Toszkánai esküvő holland vígjáték jelenetfotóToszkánai esküvő holland vígjáték középpontjában a házasság áll, mely a család legnagyobb ünnepe. Különösen így van ez a romantikus Toszkánában, ahol a film főhőse, Sanne nagyszerű érzékkel szervezi meg apja kúriájában mások esküvőjét. A saját magánélete azonban romokban hever, három éve elvált, egyedül él, amikor találkozik Jeroennel, aki nem hisz a szerelemben… Filmajánló a Filmrakatban.

Toszkánai esküvő holland vígjáték (+16)
Holland film, 2014, 114 perc

Eredeti cím: Matrimonio Toscana. Nemzetközi cím: A Tuscan Wedding.

Rendező: Johan Nijenhuis. Forgatókönyvíró: Maarten Lebens, Annelou Verboon, Tijs van Marle Operatőr: Maarten van Keller
Zene: André Rieu, Ronald Schilperoort. Szereplők: Sophie van Oers, Simone Kleinsma, Ernst Daniël Smid, Lieke van Lexmond, Diederik Ebbinge, Jan Kooijman, Matteo van der Grijn, Martine Sandifort

Bemutató dátuma: 2015. április 9. Forgalmazó: Anjou Lafayette BT.

A romantikus Toszkána úgy él a képzeletünkben, mint az egyik legharmonikusabb helyszín a földön.

Toszkánai esküvő – filmajánló

A romantikus Toszkána úgy él a képzeletünkben, mint az egyik legharmonikusabb helyszín a földön. Elvágyódó emberek tucatjai keresik és találják meg önmagukat Itália közepén, a filmekben és a valóságban egyaránt. A táj szépsége, bája, romantikája, finom ételei, nagyszerű borai és a sok napsütés mindenkit lenyűgöz. Az itt élő barátságos és jókedvű emberek pedig a házasságot tartják a család legnagyobb ünnepének. Egy toszkán esküvő a vidéki utazás megkoronázása, a romantika netovábbja, a színek, az illatok és az ízek kavalkádja.

Holland vígjáték Toszkanárból

Sanne a napsütötte Itáliában Villa Matrimonio néven pompás vidéki kúriát működtet apja, Tom és mostohaanyja, Marla segítségével. A birtok a mesés Toszkánában található, az álomesküvők ideális helyszínén. A Villa Matrimonio vendégei azért gyűlnek össze, hogy a szerelmet és az életet ünnepeljék. Sanne odaadással és nagyszerű érzékkel szervezi meg mások esküvőjét, pedig az ő házassága nem sikerült, már három éve elvált és egyedül él. A harmincadik születésnapján találkozik Jeroennel, aki váló ügyvéd és nem hisz a szerelemben. Kapnak vajon egy újabb esélyt az élettől, vagy továbbra is csak asszisztálnak mások házasságkötéséhez és szétbontásához?

Toszkánai esküvő az év legromantikusabb vígjátéka, mely a csodálatos Toszkánába repíti el a nézőt, ahol másfél óra romantika és nevetés vár mindenkire! A film bár holland, mégis hamisítatlanul olasz hangulatot áraszt, az olasz világslágerek mellett felhangzó zené a világhírű hegedűművész-karmester, André Rieu szerezte. Az életvidám és érzelmes zene tökéletesen adja vissza film romantikus hangulatát.

Toszkánai esküvő – szinkronizált filmelőzetes

Plakát

Toszkánai esküvő - a romantikus vígjáték plakátja

 

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Toszkánai esküvő holland vígjáték (2014) - romantikus | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*