TOP 10 legnézettebb film 2015. március 26 – április 1.

> Filmrakat.hu | 2015. április 3. péntek

TOP 10 legnézettebb film 2015. március 26 – április 1.Megtartotta múlt heti első helyét ezen a héten is A beavatott-sorozat: A lázadó (Rendező: Robert Schwentke) című amerikai fantasy, igaz ehhez fele annyi néző (26.600) is elegendő volt, mint a múlt héten. A Hamupipőke népszerűsége is töretlen, a Disney élőszereplős mesefilmje maradt a második pozícióban. A diagram a hazai mozifilm bemutatók nézőszámai alapján került összeállításra.

Hirdetés:

Az összesített listán, a nézőszámok tekintetében a héten tizedik helyen álló Focus – A látszat csal vezet. Az összes diagramon szereplő film közül 2015. február 26-a óta ezt látták a legtöbben: több mint 85 ezren voltak kíváncsiak eddig Will Smith “szélhámosos” filmjére.

A Végre otthon! című animációs film hatalmas siker a tengerentúlon, és nálunk sem szerepelt rosszul a bemutatkozás hetében. Magyarországon a legnagyobb mozihálózat ugyan nem játszotta a filmet, de az még így, nehezített pályán is több mint tízezer nézőt csábított a vászon elé. Kíváncsian várjuk, hogyan szerepel a továbbiakban és hogy sikerül-e megegyezni a forgalmazónak és a mozihálózatnak a film bemutatását illetően!

A TOP 10 hazai legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A nézettséget természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. TOP 10 legnézettebb film 2015. március 26 – április 1. - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − 9 =