TOP 10 legnézettebb film 2015. március 19 – 25.

By | 2015. március 27. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

TOP 10 legnézettebb film 2015. március 19 – 25. - diagram

Papírforma eredmény született a héten: A beavatott-sorozat: A lázadó (Rendező: Robert Schwentke) című amerikai fantasy végzett az első helyen a vizsgált időszakban. A nagy sikerű regényből készült filmre a bemutatásának hetében több mint 52 ezren voltak kíváncsiak.

Papírforma az eredmény, mert a látványos, akciódús sci-fi nem mellőzi a romantikus szálat sem, és olyan történetet ültet a filmvászonra, ami már könyv formájában is hatalmas sikereket ért el.

Akár meglepetés is lehetne a második helyezett mesefilm, ám amilyen kritikákat a Disney élő szereplős Hamupipőke című filmje kapott, ez sem váratlan eredmény. Ezen a héten több mint 32 ezren tekintették meg a filmet. Ezzel a nézőszámmal simán nyerte volna az előző heti nézettségi versenyt, melynek akkori győztese az Éjszakai hajsza most a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az első 10 közé ebben az időszakban 5 ezer körüli nézőszámmal még be lehetett kerülni, a lista végén szereplő Kingsman: A titkos szolgálat című akcióvígjáték a maga 4700 nézőjével épp hogy befért tizediknek.

A TOP 10 legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A nézettséget természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 − tizenegy =