TOP 10 legnézettebb film 2015. március 12 – 18.

> Filmrakat.hu | 2015. március 20. péntek

TOP 10 legnézettebb film 2015. március 12 – 18. - Diagram

Hirdetés:

Az Éjszakai hajsza (Rendezte: Jaume Collet-Serra) című akciófilm nyerte a heti nézettségi versenyt, csaknem 27 ezer néző volt rá kíváncsi az adott időszakban. Úgy tűnik a korosodó Liam Neeson akciófilmjeinek népszerűsége töretlen.

A heti TOP 10 utolsó helyén szerénykedő A szürke ötven árnyalata című erotikus filmet eddig csaknem 370 ezren tekintették meg a hazai mozikban a Valentin-napi bemutató óta! A diagramon szereplő filmek összesített eredményét tekintve ez a szám kimagaslónak mondható, az összességében második legnézettebb film, a Spongyabob: Ki a vízből! még nem érte el a 200 ezres nézőszámot.

A múlt hét győztese, a Focus – A látszat csal ezen a héten a negyedik helyet szerezte meg.

A TOP 10 legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A nézettséget természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. TOP 10 legnézettebb film 2015. március 12 – 18. - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 − egy =