TOP 10 legnézettebb film 2015. április 9 – 15.

Szerző | 2015. április 17. péntek

TOP 10 legnézettebb film 2015. április 9 – 15.

Hirdetés:

Magabiztosan megtartotta első helyét a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan) ezen a héten. A 85 ezres nézőszám rendkívül magas, akár a második helyezett Bérhaverok majd kilencezres közönségéhez viszonyítva is. Akciófilm, vígjáték, horror: ez az első három film ezen a héten. Nézettségi diagram a Filmrakatban.

Paul Walker utolsó filmjére még mindig vevő a hazai közönség, igaz, a nyitó hét 200 ezres nézőszámától azért elmaradt az eheti teljesítménye. A nemzetközileg is rendkívül sikeres, látványos akciófilm most már semmiképp nem kerülheti el azt, hogy elkészítsék a folytatását!

Az eheti lista 10. helyéhez 3155 nézővel is oda lehetett érni, ennyit mértek a Spongyabob: ki a vízből! című amerikai film esetén.

A TOP 10 hazai legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A nézettséget természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. TOP 10 legnézettebb film 2015. április 9 – 15. - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 + 3 =