TOP 10 legnézettebb film 2015. április 2 – 8.

Szerző | 2015. április 10. péntek

TOP 10 legnézettebb film 2015. április 2 - 8.Nem lehet nem észre venni, hogy a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan) ezen a héten csaknem kétszer annyi nézőt vonzott a mozikba, mint a második helyezett Hamupipőke. Nézettségi diagram a Filmrakatban.

Hirdetés:

A kiugró nemzetközi sikerek után számítani lehetett arra, hogy nálunk is özönlik a nép a moziba, csak hogy láthassa Paul Walker utolsó filmjét. Arra azonban valószínűleg csak kevesen számítottak, hogy a bemutatásának hetében több mint 200 ezren váltanak rá jegyet Magyarországon!

A Hamupipőke népszerűsége is töretlen, a Disney élőszereplős mesefilmje továbbra is maradt a második pozícióban. A múlt heti első A beavatott-sorozat: A lázadó (Rendező: Robert Schwentke) című amerikai fantasy visszacsúszott a negyedik pozícióba.

A TOP 10 hazai legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A nézettséget természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. TOP 10 legnézettebb film 2015. április 2 – 8. - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 3 =