Tom Cruise a sógoréknál forgat

By | 2014. augusztus 24. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Lerohanták Ausztriában az ott forgató Tom Cruise-t a rajongók! A sztár barátságosan viselkedett sőt, hagyta hogy szelfik készüljenek vele!

Thomas Mapother

Tom Cruise a Jack Reacher Koreai bemutatóján

Megkezdődött a Mission: Impossible 5 forgatása, méghozzá igen látványosan. A stáb ugyanis a bécsi Állami Operaházban vette fel az első jeleneteket, de csak az után, hogy a főszereplő Tom Cruise barátkozott egy kicsit a rajongókkal, akik szabályosan lerohanták őt.

A hollywoodi sztár profi módon hagyta, hogy a rajongók szelfiket készítsenek vele, tucatszámra osztotta az autogramokat, és közben olyan szélesen mosolygott, mint aki tisztában van azzal, hogy ez is hozzátartozik a film promóciójához. A forgatási szünetben is köszöntötték a rajongókat, ám csak az operaház erkélyéről integettek, de így is hatalmas üdvrivalgás volt a válasz.

Cruise a filmnek az egyik producere is, a rendező az a Christopher McQuarrie, akivel a Jack Reacher című thrillert is készítette. Visszatér a többi jól bevált szereplő, Jeremy Renner, Simon Pegg és Ving Rhames is.

A Mission: Impossible 5. részét várhatóan 2015. decemberében mutatják be a hazai mozik.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább