Tökéletes hang

- Filmrakat.hu | 2013. február 10. vasárnap
Olvasói értékelés:

Tökéletes hang (Pitch Perfect) keresése az amerikai főiskolákon is előfordul, nem csak a hazai kereskedelmi televíziós csatornákon. A filmben a hagyományos énekversenyektől eltérően acapella énekcsoportok versengenek, mely versengés a kezdetekkor teljesen hidegen hagyja Becát (Anna Kendrick) a Barden újoncát.

Hirdetés:
Tökéletes hang (Pitch Perfect) 3

Anna Kendrick

Az elsőéves lány inkább hallgatni, mixelni szereti a zenét, mintsem énekelne, ám az énekversenyt ennyire központi témaként kezelő főiskolában nincs esélye arra, hogy közömbös maradjon. Végül belép az egyik csoportba, ám szerelemét a rivális bandából választja ki, ami ebben a kiélezett harcban nem túl szerencsés. Vicces karakterek, számtalan régi és új sláger, valamint egy aranyos történet a Tökéletes hang, mely könnyed szórakozást ígér minden korosztálynak.

{adinserter 4}

Tökéletes hang

Színes, zenés amerikai vígjáték

Mickey Rapkin könyve alapján írta Kay Cannon, Jeff Roda
operatőr: Julio Macat
zene: Christophe Beck, Mark Kilian
producerek: Paul Brooks, Elizabeth Banks, Max Handelman
rendezte: Jason Moore

Szereplők:

Beca: Anna Kendrick
Chloe: Brittany Snow
Aubrey: Anna Camp
Jesse: Skyler Astin

Bemutatja a UIP-Duna Film
Országos bemutató: 2013. március 28.
Tökéletes hang (Pitch Perfect) 2

Tökéletes hang

Bellas és Tremblemakers acapella

Két rivális csapat küzd az acapella csoportok versenyén a reflektorfényért. A főiskola Bellas nevezetű kórusa csúnyán leégett egy versenyen, ezért a következő tanévben új tagokat kell toborozniuk. Beca így kerül bele náluk a képbe, de ő az a fajta lány, aki inkább hallgatja mintsem műveli a zenét. Tulajdonképpen azt sem tudja mit keres a főiskolán, mert inkább D.J lett volna L.A-ben. Amikor megérkezik a Bardemba, két klikk, a Bellas és a Treblemakers acapella együttes verseng egymással. Becának – aki az iskolai rádiónál is szerepet vállal – világos lesz, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban.

Tökéletes hang (Pitch Perfect) 1

Rebel Wilson

Szerelem, szerelem, acapella

Beca a sulirádióban együtt dolgozik Jess-szel (Skyler Astin), aki a rivális Treblemakers tagja. Lassan bontakozó szerelmük sokaknak nem tetszik, de legfőképp a Bellas vezetője Aubrey (Anna Camp) ellenzi. Természetesen a tiltás végül semmit sem ér…

Beca folyamatosan átalakítja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe vonja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.

Szinkronizált trailer

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Tökéletes hang - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − 16 =