Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

> Filmrakat.hu | 2013. március 3. vasárnap
Hirdetés:

2013. április 05 – 13. között kerül megrendezésre Budapesten a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál. A helyszínek ezúttal: Toldi, Uránia, Puskin, Örökmozgó, A38. Ennek előhírnöke lesz 2013 március 6-án a  Toldi moziban Péterfy Bori legújabb, Fehér éjszakák című stúdióalbumának klip premierje.

Nemzetközi Filmfesztivál

Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

Az idén 20. születésnapját ünneplő jubileumi filmfesztivál helyszínei a Toldi mozi, az Uránia mozi, a Puskin mozi, az Örökmozgó Filmmúzeum és az A38-as hajó. Időpontja: 2013. április 05 – 13.

A Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Magyarország egyik legnagyobb filmes eseménye, mely 2005-óta versenyfesztiválként is működik. A fesztivál az elmúlt 20 évhez hasonlóan 2013-ban is átfogó, sokszínű válogatást ad a kortárs nemzetközi filmtermés legizgalmasabb alkotásaiból. Idén előreláthatólag 60 filmet láthat majd a közönség, köztük befutott rendezők új filmjeit, elsőfilmesek debütáló alkotásait, illetve kevésbé ismert régiók filmművészetének izgalmas darabjait.

Péterfy Bori klipek

A Péterfy Bori & Love Band március 6-án 20 órakor a Toldi Mozi nagytermében – a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál keretében, annak indításaként –  mutatja be a Fehér éjszakák című új albumához elkészített klipeket. A színésznő-énekesnő 2007-ben alakult zenekarának egyszerre jelenik meg 10 vadonatúj videója, ugyanis az album minden egyes dalához készült video is. A zenekar baráti alkotókat és alkotócsapatokat kért fel a klipek elkészítéséhez, mindenféle megkötés nélkül.

Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

A Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Péterfy Borival indul

A különleges filmes-zenei eseményen Már András, Hoffmann Tamás Boldizsár és Németh Balázs, Stark Attila, Csáki László, Merényi Dávid, Gács Tamás, Somogyi Hanka és Görög Árpád, Jenei Szilveszter, Fazakas Péter és Karsai Dániel alkotásait nézheti meg a közönség és természetesen az együttes tagjaival is találkozhat.

További információk a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál honlapján!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*