Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tiszta szívvel (magyar akcióvígjáték, 2016)

By | 2016. március 30. szerda

Till Attila írta és rendezte a Tiszta szívvel című magyar filmet, melyben a főszereplők a valóságban is fogyatékossággal élő emberek, akik a saját életüket, testüket, mondanivalójukat mutatják be egy különleges történeten keresztül. Ez egy drámaian vicces gengszterfilm, amelyben a kerekesszékesek életét és álmait ismerhetjük meg közelebbről.

Hirdetés:

Tiszta szívvel (16)
színes, magyar akciófilm, filmvígjáték, 2016

Írta és Rendezte: Till Attila
Producer: Stalter Judit, Operatőr: Juhász Imre, Vágó: Gothár Márton, Zeneszerző: Kalotás Csaba, Hangmérnök: Tamás Zányi, Látványtervező: Ágh Márton, Jelmeztervező: Flesch Andrea
Főszereplők: Rupaszov: Thuróczy Szabolcs, Zolika: Fenyvesi Zoltán, Barba Papa: Fekete Adám, Zita: Balsai Móni, Évi: Danish Lídia

Magyarországi bemutató: 2016. április 28. Magyarországon forgalmazza: A Company Hungary.

Tiszta szívvel – filmajánló

Akcióvígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között; miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú.

Till Attila új nagyjátékfilmje a tavaly befejezett 40 napos forgatás után, az A Company forgalmazásában 2016. április 28-án kerül a magyar mozikba. A film a Laokoon Filmgroup gyártásában, Stalter Judit producer vezetésével készült.

Tiszta szívvel – filmelőzetes


2016.04.28 Tiszta szívvel (magyar filmvígjáték, 2016)

Ha tetszik, jelezd nekünk: