Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Test (Cialo, lengyel film, 2016)

By | 2016. február 11. csütörtök

Mindenki küzd a maga démonaival, a Test című film remekül példázza ezt. A film a fekete humor segítségével beszél arról, hogy a szeretett családtagok elvesztését hogyan lehetséges átvészelni. A Test emberi félelmekkel, önrombolással és önmagunk veszélyeztetésével foglalkozik, szereplői pedig az ezotéria felé is fordulnak gyászukban. Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott (IV.)

Hirdetés:

Test (16)
színes, amerikai filmvígjáték, 2016, 100 perc

Eredeti cím: Cialo.

Rendezte: Malgorzata Szumowska. Írta: Malgorzata Szumowska, Michal Englert. Fényképezte: Michal Englert. Vágó: Jacek Drosio
Szereplők: Janusz Gajos, Maja Ostaszewska, Justyna Suwala

Magyarországi bemutató: 2016. február 25. Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Test – Filmajánló

Egy halottkémet nem könnyű megdöbbenteni, hozzászokott a kegyetlen bűncselekményekhez, extrém helyzetekhez, és az sem lepi meg, ha egy halottnak gondolt, akasztott férfi egyszer csak saját lábán távozik a bűntett színhelyéről – nyakában a kötéllel. A középkorú férfi számára is sokkal inkább lánya anorexiája old megoldhatatlan feladatot, aki szélsőségesen és önmagát sanyargatva gyászolja édesanyját. Az apa teljesen elveszettnek és tehetetlennek érzi magát, s attól tartva, hogy tinédzser lánya halálra éhezteti magát, inkább egy pszichiátriai klinikára viszi, ahol Anna veszi kezelésbe. Ám Anna maga is egészen szélsőségesen küzd a saját démonjaival és veszteségével, és meglehetősen szokatlan és zavarba ejtő módszerekkel igyekszik betegeit a gyógyulás útjára terelni.

Malgorzata Szumowska a kortárs lengyel film egyik legmeghatározóbb rendezőnője, aki rendszeres fesztiválszereplő és díjazott. A magyar közönség számára ismerős lehet a 33 jelenet az életből, a Szex felsőfokon, és Az Ő nevében című filmjei révén.

Test – Filmelőzetes

2016.02.25 Test (Cialo, lengyel film, 2016)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 + tizennégy =