Terrier szerepében Sean Penn

By | 2015. március 12. csütörtök

Terrier (Sean Penn) a Gunman című filmbenSean Penn Jim Terrier-t játsza a Gunman című akciófilmben, a kormányzati erők különleges exügynökét, akit elárult a szervezet melynek egykor dolgozott, ezért menekülnie kell a könyörtelen üldözői elől, akik végig kergetik Afrikán és Európán át. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

Jim Terrier egy olyan alak, akinek megkérdőjelezhető múltja van. Nem igazán tudod, honnan jött. Azt tudni, hogy egykor katona volt. Különleges képzést kapott és jó néhány nagyon sötét helyen dolgozott. Ő a rosszfiú, aki próbál megjavulni, de utána nyúl a múltja.

Vajon mennyire volt jó választás az idősödő Sean Penn (54) erre a szerepre?

A film rendezője, Pierre Morel, aki az Elrabolva franchise során szerzett tapasztalatokat abban, hogyan lehet valakiből a pályája vége felé lövöldözős, verekedős akcióhőst csinálni.

Gyakran előfordul, hogy az akciófilmekből hiányzik a mély, átgondolt karakter – mondja a rendező – de Sean munkássága annyira érdekes, hogy jelenléte sokkal erőteljesebbé teszi a filmet. Amikor egy-egy ilyen színész úgy dönt, hogy részt vesz ebben a műfajban, mint Liam Neeson az Elrabolva sorozatban, akkor maguk akarják megcsinálni a dolgokat, hitelesen. Végig akarják vinni a karaktert, és én ezt támogatom. Nem hiszem, hogy a közönséget be lehetne becsapni. Sean órákon át képeztette magát, minden nap, a forgatás előkészületei alatt végig, és ez egy újabb réteg intenzitást ad a szerephez.

Gunman – Mozibemutató idehaza: 2015. március 26. Magyarországon forgalmazza a Big Bang Média.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × egy =