Szürke csere, avagy miért szállt ki Charlie?

> Filmrakat.hu | 2014. június 8. vasárnap

Sokáig hivatkozott egyéb elfoglaltságokra Charlie Hunnam, amikor elhagyta a készülő erotikus filmet. Most olyan hírek keltek szárnyra, hogy kirúgták A szürke ötven árnyalata első férfi főszereplőjét!

Hirdetés:
Charlie Hunnam - miért nem ő lett Szürke a mozifilm változatban?

Charlie Hunnam – miért nem ő lett Szürke a mozifilm változatban?

Tavaly ősszel nem volt egyszerű megtalálni A szürke ötven árnyalata főszereplőit, és nagy meglepetést keltett, amikor a Christain Grey szerepére már szerződtetett Charlie Hunnam kiszállt a produkcióból. Akkor az volt a hivatalos magyarázat, hogy a fiatal sztár egyéb elfoglaltságai meg a nagy médiafigyelem miatt mégsem vállalta a szerepet. Most azonban lehet, hogy elszólta magát. A Life & Style magazinnak adott interjúja olvastán sokan felkapták a fejüket, mert többek között ezt mondta:
“Amikor sok energiát fektetsz abba, hogy egy karakter életre keljen benned, borzasztó szívfájdalom, ha mégsem játszhatod el… Teljesen letaglózott, hogy búcsút kellett mondanom a karakternek.”

Hunnam azt nem árulta el, pontosan melyik karakterről van szó, de nem kell sokat töprengeni ahhoz, hogy összeálljon a kép. Vannak, akik úgy spekulálnak, hogy a fiatal színésznek azért kellett távoznia A szürke ötven árnyalatából, mert szerződtetése óriási felzúdulást keltett a rajongók körében, és a stúdió nem akart kockázatot vállalni. Úgy látszik a szimpátiatüntetést nem vették figyelembe a producerek: Charlie rajongói bugyikkal és melltartókkal árasztották el az angol színész Los Angeles-i házának bejáratát, amikor kiderült hogy Ő játssza el Szürke szerepét!
{adinserter 11}
Charlie Hunnam mostanság Angliában forgatja új horrorfilmjét, melynek címe Crimson Peak, rendezője pedig Guillermo Del Toro.

A szürke ötven árnyalata mozifilm (Fifty Shades of Grey) várható hazai bemutatója: 2015. február.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Szürke csere, avagy miért szállt ki Charlie? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − tizenhat =