Szuperhősös filmet rendezhet Angelina Jolie

Szerző | 2015. április 17. péntek

Angelina Jolie lehet a szuperhősös film rendezője

Hirdetés:

Angelina Jolie nevét is emlegetik azok között a rendezők között, akikre a Marvel stúdió rábízná a Marvel kapitány című új szuperhősfilm forgatását. Filmsztárok a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Ha Jolie-val kötnek szerződést, első ízben készül majd a Marvelénél szuperhősfilm jellemzően női alkotók szájíze szerint, ugyanis a Disney tulajdonában lévő stúdió két elismert forgatókönyvírónőt – Nicole Perlmant és Meg LeFauve-ot – kért fel a napokban, hogy vegyenek részt a film előkészítésében – olvasható a The Guardian brit napilap honlapján.

Észak-Amerikában tavaly debütált a mozikban Jolie második nagyjátékfilmje, a második világháborús Rendíthetetlen, a By the Sea című romantikus új drámáját pedig, amelyben férjével Brad Pitt-tel játszik együtt, már idén láthatják a nézők.

A filmsztár neve egyébként a Warner Bros. Wonder Woman (Csodanő) című képregényfilmjének rendezőjeként is szóba került, ugyanis a produkciót épp a minap hagyta ott Michelle MacLaren, állítólag alkotói nézeteltérések miatt. Ezt a feladatot azonban végül is Patty Jenkins kapta.

Bennfentes források szerint egyébként Jolie-t érdekelné a Marvel-film.

A Marvel kapitány a Marvel stúdió azon közelmúltban bejelentett kilenc szuperhősfilmje közé tartozik, amelyek 2016 és 2019 között érkeznek a filmszínházakba.

Marvel kapitány alteregója Carol Danvers az amerikai légierő pilótája, aki rendkívüli képességekre tett szert egy katonai bázison történt baleset során, repülni is képes, valamint szupererős. Danvers 1968-ban mutatkozott be egy képregényben, 1977-től Ms. Marvelként emlegették és csak 35 évvel később lett belőle Marvel kapitány.

Forrás: MTI 2015.

Továbbiak a filmről:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Szuperhősös filmet rendezhet Angelina Jolie - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − öt =