Sztárok Az útvesztőben

By | 2014. június 21. szombat

Kaya Scodelario, Will Poulter, Thomas Brodie-Sangster és Dylan O’Brian Az Útvesztő című film ifjú sztárjai. Kiderül, hogy hol láthatta korábban a 90-es években született ifjú titánokat.

Hirdetés:
Az útvesztő - filmjelenet

Az útvesztő – filmjelenet

Idén ősszel egy újabb bestseller filmváltozata kerül a mozikba: Az Útvesztőben (16) egy csapatnyi fiatal küzd a túlélésért. Az esélyeik rosszak: nem tudják kik ők, hol vannak, hogy kerültek oda, és ami a legrosszabb, azt sem tudják, hogyan tudnának kijutni. De ők nem adják fel a reményt. A James Dashner kötetéből készült film egyszerre izgalmas, borzongató és elgondolkodtató.

A film ifjú sztárjai egytől egyig a ’90-es években születtek, de ez nem jelenti azt, hogy pályakezdők lennének. Thomas Brodie-Sangster például  a köztudatba Phineas és Ferb néven futó rajzfilm Ferb Fletcher hangjaként robbant be és 12 évesen már Liam Neeson fiát alakította az Igazából szerelem című romantikus filmben és a Trónok harca sorozatban is komoly szerepet kapott.

A film másik főhőse Dylan O’Brian kezdetben a youtube videóival akart érvényesülni, ezen kívül a Gyakornokokból valamint a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatból lehet ismerős, a Gallyt alakító – nagy Arsenal fan – Will Poulter pedig a tavalyi év egyik legsikeresebb vígjátékával, a Családi üzelmekkel vált ismerté.

A szabadulni próbáló csapatban egyetlen lány van, Teresa, akit Kaya Scodelario kelt életre. A színésznő elmondta, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy egyedüli nőként kell helytállni a fiúk között a legkeményebb akciójelenetekben is:

„Egyrészt nagyon jól nevelt fiúk, és sokat segítenek. Másrészt már kiskoromban is főleg fiúkkal barátkoztam, inkább velük bandáztam és fociztam a sárban, mint hogy a lányokkal babázzak”.

Az Útvesztőben eredeti címe: The Maze Runner. Hazai bemutató: 2014. szeptember 18.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy + 8 =