Szörnyetegből szerethető Pac Man

By | 2015. május 18. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: PixelsPac Man rátámad az emberiségre és Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James és Peter Dinklage előtt a feladat, hogy megfékezze a számítógépes szörnyeteget. A Pixel című film rendezőjének pedig még ennél is nehezebb a feladata: szerethetővé kell tennie a szörnyet!

Chris Columbus már sokféleképpen klasszikussá vált. A Reszkessetek betörők, a Mrs. Doubtfire vagy az első Harry Potter-film megrendezése előtt már a Szörnyecskék és Kincsvadászok megírása is elég volna, hogy helyet kapjon a hollywoodi istenek között. Mégis vannak gondjai.

Mostanában például azt kell megoldania, hogyan lehet egy több mint tíz méter magas, gonosz sárga gömböt megszerettetni a nézőkkel. Sőt, a kérdés még bonyolultabb: azt kell kitalálnia, hogyan lehet a híres, régi videójáték, a Pac Man kicsi sárga bigyójáról elhitetni, hogy hatalmasra nő, és rátámad Amerikára…

A rendező azt ígéri, hogy a Pixel, melyben Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James és nem utolsó sorban a Trónok harcával világhírűvé vált Peter Dinklage játssza főszerepet, nemcsak szeszélyes vígjáték lesz, hanem izgalmas, trükkökkel teli katasztrófafilm-paródia is.

Ez nem egy tipikus Sandler-film, és Peter Dinklage is más lesz, mint megszoktuk – nyilatkozta nemrég a rendező. – De én is egész mást csinálok, mint máskor. Rengeteg időt töltöttünk azzal, hogy kialakítsuk a trükköket: tényleg olyanok lesznek, amilyet még senki nem látott. A régi számítógépes játékok rátámadnak az emberekre, és pixelenként falják fel a városokat. De a legnehezebb tényleg az, hogy hogyan hitetem el az óriási Pac Manről, hogy nemcsak félelmetes, hanem igazi, bonyolult személyiség… És hogyan lesz nagyon cool.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × öt =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább