Szókimondó Terminátor

By | 2015. április 11. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Terminátor: Genisys - Arnold SchwarzeneggerArnold Schwarzenegger testépítő, kormányzó és nem utolsósorban Terminátor nem rejtette véka alá a véleményét az előző halálosztó filmről. Szerinte az nem más, mint egy nagy rakás sz@r! Ön szerint Arnold Schwarzenegger szerepelt abban a filmben?

Hirdetés:

Örül Arnold Schwarzenegger, hogy nem szerepelt az előző Terminátor-filmben, a Terminator – Megváltásban. (Pontosabban csak a digitálisan generált mása küzdött meg Christian Bale-lel.) A komor hangvételű film rossz kritikákat kapott, és a rajongók sem szerették. Arnold ezt tömören úgy foglalta össze, az a produkció egy nagy rakás =síp= volt. Ez meglehetősen erős kifejezés egy olyan embertől, aki Kalifornia kormányzója is volt, de legalább őszinte vélemény.

Schwarzeneggernek egyébként nincs kedvenc Terminátor-filmje, mint egy jó apa, mindegyiket egyformán szereti, mert mindegyiknek egyedi személyisége és eredeti története volt. A szériát is nagyon kedvelheti, mert már le is szerződött a hatodik részre, pedig az ötödik, a Terminator: Genisys csak nyáron kerül a mozikba.

Terminator: Genisys – hazai bemutató: 2015. július 2.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy + 13 =