Szívecskéim (Caprice, francia filmvígjáték, 2016)

> Filmrakat.hu | 2016. február 8. hétfő
Hirdetés:

A Szívecskéim cím jelen esetben két nőre utal: a középkorú tanárembernek hirtelen két hölgy közül kell választania: az ünnepelt színésznő és egy fiatal lány egyszerre szeretnek bele. A kicsit félszeg, átlagos férfi meglehetősen szerencsétlen eszközökkel és módon igyekszik leplezni érzéseit és találkozásaikat. Emmanuel Mouret alkotása szerelemről, boldogságról, vagyis a legtermészetesebb és vágyottabb érzésekről szól.

Szívecskéim (16)
színes, francia filmvígjáték, 2016, 100 perc

Eredeti cím: Caprice.

Írta és rendezte: Emmanuel Mouret. Producer: Frédéric Niedermayer. Fényképezte: Laurent Desmet. Vágó: Martial Salomon. Zene: Giovanni Mirabassi

Szereplők: Emmanuel Mouret, Laurent Stocker, Anaïs Demoustier, Virginie Efira

Magyarországi bemutató: 2016. március 03. Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Szívecskéim (Caprice)

Szívecskéim – Filmajánló

Clément kicsit félszeg, átlagos férfi, aki napközben pedagógusként dolgozik, esténként pedig szenvedélyének, a színháznak adózik. Egy napon aztán álmai színésznője legnagyobb meglepetésére nemcsak észreveszi, de bekövetkezik az elképzelhetetlen, és a nő bele is szeret a férfiba. Clément élete ennél nem is lehetne szebb és jobb, ám amikor minden tökéletesnek tűnik, egy diáklány személyében megjelenik a kísértés. Barátnője nem alaptalanul kezd gyanakodni Clément-re amiatt, hogy esetleg összeszűrte a levet a tinédzserrel. A férfi pedig meglehetősen szerencsétlen eszközökkel és módon igyekszik leplezni érzéseit és találkozásaikat.

A francia filmvígjáték plakátja

Az író-rendező-főszereplő Emmanuel Mouret egy egész életművet szentel a pozitív kicsengésű romantikus vígjátékok készítésének, s közülük a Csak egy csók és A szerelem művészete a hazai mozikban is nagy sikerrel futott.

Szívecskéim – Filmelőzetes

2016.03.03 Szívecskéim (Caprice, francia filmvígjáték, 2016)

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Szívecskéim (Caprice, francia filmvígjáték, 2016) - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*