Szerelemre hangszerelve

Szerző | 2014. május 16. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Egy véletlenszerű találkozásból kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

Hirdetés:

Szerelemre hangszerelve (+12)

2014 – színes amerikai romantikus vígjáték

Rendező: John Carney. Szereplők: Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine
Eredeti cím: Begin Again

Keira Knightley és Adam Levine

Keira Knightley és Adam Levine

Premier: 2014. július 24. Forgalmazza: A COMPANY HUNGARY

A sztori:

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett ex-lemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszerű találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

A Szerelemre hangszerelve főszerepeiben olyan sztárok jutalomjátékát láthatjuk, mint Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine (Maroon 5), Hailee Steinfeld és Mos Def. John Carney, az Egyszer rendezőjének új filmje lelkesítő komédia, melyben két elveszett lélek találkozásából csodálatos zene születik.

Szinkronos előzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Szerelemre hangszerelve - romantikus | Filmrakat.hu